Thursday, September 19, 2013

Mήνυμα της Νίκης Τσελίκα,πρ.αρχισυντάκτριας της ΕΡΤ, στους δημοσιογράφους της Δ.Τ

ΝΙΚΗ ΤΣΕΛΙΚΑ

'Αλλη μια λίστα για τη Δ.Τ!
Εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη στους "νέους", που στην πλειονότητάς τους προέρχονται από την βιαίως καταργηθείσα ΕΡΤ.
Συνάδελφοι, αποδείξτε κι΄αυτή τη φορά, ότι δεν ήταν κούφια λόγια αυτό που λέγαμε πάντα, ότι δηλαδή "Η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ"!
Από το ενδιάμεσο σχήμα της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, που σίγουρα ΔΕΝ είναι αυτό που θέλαμε, δείξτε τους με τον επαγγελματισμό και την επάρκειά σας πόσο έγκληματικά έπραξαν στις 11 Ιουνίου με το να επιβάλλουν το μαύρο και τη σιωπή στην ΕΡΤ!
Στις "ιερές αγελάδες", στους "βολεμένους" και στους "διεφθαρμένους" της ΕΡΤ αναγκάστηκαν να στραφούν και πάλι, αναγνωρίζοντας εμπράκτως το τραγικό λάθος τους και αναιρώντας ουσιαστικά τις ύβρεις και τις συκοφαντίες, με τις οποίες συνόδεψαν την απόλυση 2.656 ανθρώπων.
Κατά τη γνώμη μου, όλο αυτό αποτελεί μια ΕΜΜΕΣΗ ΝΙΚΗ των απολυμένων, αφού, αισθάνομαι, ότι πρέπει πια να αποδεχτούμε το ότι δυστυχώς, ηττηθήκαμε, όταν δεν καταφέραμε να επιβάλλουμε την άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ εκείνες τις πρώτες μέρες μετά την αποφράδα 11η Ιουνίου.
Τότε που το Ραδιομέγαρο ήταν γεμάτο από κόσμο, τότε που στο προαύλιό του -και όχι μόνον εκεί- ξεχείλιζε η οργή κατά της κυβέρνησης Σαμαρά!
Τότε που η διεθνής κατακραυγή κάλυπτε ολόκληρη της Ευρώπη και σχεδόν ολόκληρο τον Πλανήτη στιγματίζοντας την ίδια την Ελλάδα.
Τότε που η EBU συμπαρατάχθηκε με τους "καταληψίες" και στάθηκε στο πλευρό μας!
Συνάδελφοι, έχοντας η ίδια αποσυρθεί οριστικά, θεωρώ, ότι έχετε πλέον την μοναδική ευκαιρία, παρά και μετά τα όσα έχουν μεσολαβήσει, να δημιουργήσετε ΕΣΕΙΣ μια πραγματικά Δημόσια ΡαδιοΤηλεόραση!

No comments:

Post a Comment

wibiya widget