Friday, August 30, 2013

Τιμωρήθηκε η Μπεσίκτας από την UEFA, ελπίζει ο ΠΑΟΚ .Ναι στην ΑΠΟΕΛ

Aθήνα
Να λοιπόν που η τύχη έστω και σπάνια... χαμογελά και προς Ελλάδα και Κύπρο! Μετά τον ΠΑΟΚ που είχε πάρει τη θέση της ουκρανικής Μέταλιστ λόγω «στημένων», ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο τυχερός από την κλήρωση που έγινε το πρωί της Παρασκευής στο Μονακό και θα πάρει τελικά την θέση της τουρκικής Φενέρμπαχτσε στους ομίλους του Europa League.

Ο ΑΠΟΕΛ στη θέση της «Φενέρ» και Τρόμσο αντί Μπεσίκτας
Μπορεί λοιπόν, οι Κύπριοι να μην τα κατάφεραν την Πέμπτη κόντρα στη Ζούλτε Βάρεχεμ και να στάθηκαν άτυχοι, αφού δέχτηκαν γκολ στο τέλος του παιχνιδιού, όμως, μία μέρα μετά ήρθαν τα πάνω - κάτω.

Ο κλήρος έπεσε στον ΑΠΟΕΛ για να αντικαταστήσει τη «Φενέρ» στους ομίλους, έστω και αν οι πιθανότητες ήταν 1 στις 31, καθώς η κυπριακή ομάδα βγήκε από την κληρωτίδα στη διαδικασία που έγινε στις 10:00, ενώ δεν στάθηκε τυχερό το ζευγάρι Ατρόμητος - Άλκμααρ (συνεχίζεται στις 12:00 λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης στο εστιατόριο του ολλανδικού γηπέδου).

Έτσι ο ΑΠΟΕΛ θα βρίσκεται στην κλήρωση για τους ομίλους που θα γίνει στις 14:00, μαζί με τον Απόλλωνα Λεμεσού που απέκλεισε τη Νις.

Η Τρόμσο στη θέση της Μπεσίκτας


Επίσης, το CAS απέρριψε την έφεση της Μπεσίκτας και έτσι η τούρκικη ομάδα που επίσης κατηγορήθηκε για συμμετοχή στα «στημένα», έμεινε εκτός Ευρώπης. Η νορβηγική Τρόμσο πήρε τη θέση των «Αετών». Άξιο αναφοράς πως δε θα υπάρχει πλέον καμία εκπρόσωπος της Τουρκίας στο Europa League. ΔΟΛ.In.gr


Ο ΑΠΟΕΛ στη θέση της «Φενέρ» και Τρόμσο αντί Μπεσίκτας

Το CAS απέρριψε την έφεση της Μπεσίκτας και έτσι η τούρκικη ομάδα μένει εκτός Europa League. Η Τρόμσο παίρνει τη θέση των "Αετών", ενώ ο ΠΑΟΚ πλησιάζει στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας.
Αρνητική ήταν η απόφαση του CAS στην έφεση που είχε κάνει η Μπεσίκτας, προκειμένου να μην τιμωρηθεί από την UEFA με αποκλεισμό από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα.
Το CAS απέρριψε την έφεση και έτσι οι "Αετοί" θα παίζουν μόνο εντός τούρκικων συνόρων τη φετινή χρονιά, αφού η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τους είχε τιμωρήσει για συμμετοχή σε στημένα παιχνίδια.
Τη θέση της τούρκικης ομάδας παίρνει πλέον η νορβηγική Τρόμσο, η οποία είχε αποκλειστεί από την Μπεσίκτας, όμως τελικά τ' όνομά της θα βρεθεί στη σημερινή κλήρωση των ομίλων του Europa League.
Ο αποκλεισμός της Μπεσίκτας πάντως, μπορεί να επηρεάσει και τον ΠΑΟΚ, αφού πλέον ανέβηκε στην πρώτη θέση του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας. Αυτό σημαίνει πως αν η Άλκμααρ, που βρίσκεται στη τελευταία θέση του πρώτου γκρουπ, αποκλειστεί από τον Ατρόμητο, τότε ο Δικέφαλος θα βρεθεί στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας.
Αξίζει να σημειωθεί πως το ματς της Άλκμααρ με τον Ατρόμητο θα συνεχιστεί την Παρασκευή το πρωί στις 12:00, καθώς διεκόπη λόγω φωτιάς. Το σκορ ήταν 0-1 στο 58' και αν οι Περιστεριώτες πετύχουν ακόμα δύο γκολ, θα πάρουν μια επική πρόκριση στους ομίλους και συνάμα θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ.
sport24.gr

Άλκμααρ-Ατρόμητος 0-1 (Διακοπή)

Η φυγή του Κακά και η Μίλαν

«Ερυθρόλευκοι» οι Ντινγκά - Γιαταμπαρέ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget