Wednesday, August 28, 2013

"Ξημερώνει και βραδιάζει" χωρίς" τον ϊδιο το σκοπό" Καλημερόσπερα πατριώτες



Άρχισε να χαμογελά λίγο ο καιρός της Μελβούρνης, ενώ στην Ελλάδα χαρά σ αυτούς που χαίρονται τα μπάνια του Αυγούστου!!

Δυστυχώς δεν είναι πολλοί οι "λουόμενοι",παρότι οι άνεργοι διαρκως "προς τα ύψη τραβούν" αλλά έλα που σκέπτονται και τη βενζίνη μέχρι την κοντινότερη παραλία.

Λοιπόν δεν έχω καμμιά διάθεση να σας πω κι εγω τα ίδια και να σας χαλάσω τα "τσάκρα" σας σε όποιο σημείο της Γης κι αν βρίσκεστε.

Και εξηγούμαι:
Η Ελλάδα δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν διοικούνταν απο ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ!!

Ναι ..ναί, απο ανθρώπους που έκλαψαν που την έχασαν,φευγοντας για τα ξένα, συνέχισαν να κλαίνε όσο προσπαθούσαν να ανεβούν λίγο ψηλωτερα,έκλαιγαν όταν έβλεπαν τα παιδιά τους να τους βγαζουν ασπροπρόσωπους παντου...και απ αυτούς που έκλαιγαν όταν την έβλεπαν στους Ολυμπιακούς να κάνει τον πλανήτη να παραμιλάει !!!

Όχι δεν θα πω ότι, εκείνο το ...παραμιλητό έκανε τους αιώνιους εχθρούς μας να αποφασίσουν να μας κόψουν το ..βήχα και να μας ξαναστείλουν για βελανίδια.
Ούτε θα σας πω αυτό που λέει ο Αλμούνια:   και ο Αλαβέρας (φωτό)για τον καταλληλότερο ..
Αυτον μωρε που κατέβηκε Αυστραλία να αγοράσει δαχτυλίδι για τη Νατάσα, αλλα ο Αλεξ του το έκανε δώρο και δε σηκωνονταν μετα απο τα εστιατόρια που του έφερναν τις καλύτερες ψαρούκλες και που δυστυχώς δεν του έμεινε κανένα κόκκαλο στο λαιμό να ψάχνει για νοσοκομείο και να μην υπογράψει τη συμφωνία !!

Ποια συμφωνία;
Μα μήπως κι αυτός καταλάβαινε τί έκανε;Είπαμε για δακτυλίδι όπαλ ήρθε στη Αυστραλία και με την ευκαιρία για να εντυπωσιάσει και τους "κοκκινόπανους " έστειλε και κείνον τον "λιμοκοντόρο" το γαμπρό του Λευτερουδάτσι να βάλει μια υπογραφή που δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ οι ΓκρήκΟζυδες..
Σας ζαλίζω;
Καλά πέρασε και η ώρα ..αύριο με καθαρότερο μυαλό εδώ είμαστε..

Μπαη

και μη ξεχνάτε και το φίλο μας
 ΦΩΤΗ ... που αντί να πάει στην Ελλάδα
 και να φερει τα πραγματα στα ΙΣΑ, κάθεται
 και γράφει ..άσματα..



ΜΕΛΙ βουρ ΝΙΩΤΗΣ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget