Monday, July 1, 2013

Καλημέρα Ήλιε...Καλημέρα Μερσίνα..Αθήνα,Μπριστολ και Gromitς

 28 μήνες περίμενα αυτή τη στιγμή...όσο και η ηλικία της Μερσίνας..Και το περ. Σάββατο ο ήλιος έλαμψε πιο πολυ στο αεροδρόμιο της Αθήνας ,λίγο πριν μπω στο αεροπλάνο για το Λονδίνο.. ...

Μια γλυκύτατη Μερσίνα λίγες ώρες αργότερα στο Μπρίστολ της Αγγλίας θρονιάστηκε στην αγκαλιά μου ...

Στο Μπρίστολ της ..Μερσίνας όλοι μιλούν αυτή  τη στιγμη για τα 80 Γκρόμιτς (σκυλάκια) που μοιράστηκαν στην πόλη και μικροί μεγάλοι τρεχουν να φωτογραφηθούν..Τη χαρα της γι αυτο δειχνει δεν κρύβει και η πρωταγωνίστριά μας..

Άλλο μοιάζει σαν φράουλα, άλλο σαν λουλούδι και γενικά μπορεις να δεις ότι περνάει απο το νού σου ..

Και καθ οδόν προς ανεύρεση των Γκρόμιτς αν βρούμε και κούνιες δεν αφήνουμε την ευκαιρία να πέι χαμένη

ΈΕνα ακομα Γκρόμιτ...
Το λιμάνι του Μπρίστολ είναι αρκετα μεγάλο και για αιώνες δέχονταν και έστελνε καράβια σε όλο τον κόσμο για να φέρει προιόντα και να στείλει ανθρώπους σε όλα τα πλάτη και μήκη της γής που θα βοηθούσαν τη "μαμά" Αγγλία να επεκταθεί περισσότερο. Οι πινακίδες δεν είναι τοποθετημένες τυχαία ή για τουριστικούς λόγους..αλλα κάποτε έπαιζαν το ρόλο τους.. Τα 12.429 ναυτικά μίλια που χρειάζονταν να κάνουν κατάδικοι  και αφέντες για να φτάσουν στη Μελβούρνη ήταν πράγματι πολλά και γι αυτο και οι πολλές ιστορίες για τετοια ταξίδια έχουν γυριστει και κινηματογραφικές ταινίες στη χώρα των καγκουρώ.. Ιστορίες για..αγριους; ¨οχι ακριβως..αλλά δεν ειναι ωρα να πουμε περισσότερα τωρα..

Ενα απο τα καράβια που αλωνιζε τον κόσμο,αραγμενο αλλα πολυ περιποιημένο στο μουσείο του Μπρίστολ..
Η Μερσίνα με τη μαμάτης και το μπαμπά της απολαμβάνει το φαγητό της και δεν θέελει καμμια βοήθεια γι αυτό απο κανέναν
Η Αττική και τα όμορφα λιμανάκια είναι μακρυά προς το παρων αλλα σε λίγο θα τα χαιρεται 
και η Μερσίνα 
Όπως χαίρεται τωρα  τις κούνιες της στο Μπρίστολ.. Αν δεν καταλάβατε πολλά πράγματα δεν σας παρεξηγώ .. ¨οταν γίνετε και σεις παππούς και πρωτοσυναντήσετε την  εγγονή  σας  τότε θα καταλάβετε τί εστί...χαζοπαππούς... σαν αυτον που σας αράδιασε όλα τα ακαταλαβίστικα..








ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΡΣΙΝΑΣ,

No comments:

Post a Comment

wibiya widget