Monday, July 22, 2013

“Θερμό επεισόδιο” ανάμεσα σε δύο Ρεθυμνιώτες

21/07/2013  Rethemnos.gr

καραμπίνα πυροβολισμός
“Θερμό επεισόδιο” ανάμεσα σε δύο Ρεθυμνιώτες 27 και 52 ετών αντίστοιχα, είχε ως αποτέλεσμα τραυματισμό με σκάγια του πρώτου και υλικές φθορές στο κέντρο διασκεδάσεως του δεύτερου.
Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από την προανάκριση που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, σε υπαίθριο κέντρο διασκεδάσεως σε χωριό του Δήμου Ρεθύμνου, ιδιοκτησίας του 52χρονου, προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο με τον 27χρονο, ο οποίος λίγο αργότερα επέστρεψε  και επιχείρησε με το φορτηγό αυτοκίνητο του, να εισέλθει στο χώρο της εκδήλωσης, με αποτέλεσμα να προκληθούν, στο χώρο φθορές μικρής έκτασης, σε αντικείμενα και είδη του καταστήματος.
Κατά διάρκεια της αποχώρησης του 27χρονου, ο 52χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο το όχημα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 27χρονου και τις φθορές του οχήματος.
Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 52χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία εύχρηστη κυνηγετική καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα.

Η προανάκριση που συνεχίζεται, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, για τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη.


No comments:

Post a Comment

wibiya widget