Wednesday, July 24, 2013

Ελληνοαυστραλιανοί γάμοι στην Ελλάδα. Άρχισαν τα προεόρτια..Φωτογραφίες

Αυστραλιανοί Έρωτες "σφραγιζονται " για πάντα στην Ελλάδα 
Τα κότερα ετοιμάζονται...

Photo: Santorini wind down after crazy Mykonos partying
Στη Σαντορίνη βρίσκεται ήδη και ο γνωστός επιχειρηματίας της Μελβούρνης Ανδρέας Κουλουπάς,με την "χαρτωμένη" του Diti Loizou ,αλλα όχι για τους γάμους τους. Ηρθαν για να παραστούν στο γαμο της φίλης τους Αγγελικής 

Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι Έλληνες στης Αυστραλίας αποφασίζουν να ενώσουν τις τύχες τους και να τελέσουν τους γάμους τους στην Ελλάδα. Παιδιά γνωστών οικογενειών για να αποφύγουν το μουντό ουρανό της Μελβούρνης χορεύουν τον Ησαία σε ..γκρήκ στάιλ και οι φωτογραφίες τους έχουν για φόντο όμορφα εκκλησάκια και καταγάλανα  ελληνικά νερά.
Δύο απο τους γάμους  θα τελεστούν  την προσεχή Κυριακή και οι συγγενείς και φίλοι άρχισαν ήδη να καταφθάνουν τόσο απο την Αυστραλία όσο και απο την Ελλάδα ,την Κύπρο και απο ολόκληρο τον κόσμο.
Συγκεκριμένα, στη Σαντορίνη ,βρίσκεται ήδη ο γνωστός δικηγόροςτης Μελβούρνης Δημήτρης Γιαννουλάτος με τη σύζυγό του για να παραστούν στους γάμους της κόρης τους Αγγελικής.
Αρκετοί είναι οι φίλοι της Αγγελικής και του αγαπημένου της που έφτασαν για να χαρούν τη Σαντορίνη αλλα και να ευχηθούν στους νεόνυμφους  'βίον ανθόσπαρτο".
.
Απο το χθεσινοβραδινό "μπάρμπεκιου" στη Γλυφάδα του ζεύγους Χρήστου και Τζένης Μπαμπατζιά, Απο τα δεξιά διακρίνονται η οικοδέσποινα κ. Τζένη Μπαμπατζιά,η κ. Γεωργία Μανιάτη , παλιά κάτοικος Μελβούρνης,ο γνωστός οργανωτής καλλιτεχνικών περιοδειών σε Αυστραλία Αμερικήκ.α.  Βασίλης Μαυρογιάννηςμε τη σύζυγό του κ. Λούλαο κ. Νίκος και η κ Αναστασία Πουπουζα, ο διευθυντής 4 υποκαταστημάτων της τράπεζας ΔΕΛΦΟΙ (DELPHI) στη Μελβούρνη Βασίλης Ευλαβής με τη σύζυγό του κ. Ανδριάννα και την κόρη τους Μαρία.Ανάμεσά τους ο κ. Χρήστος Μπαμπατζιάς . Καθήμενος είναι ο κ. Μενέλαος Χατζηγεωργιάδης 
Στη Βούλα των Αθηνών τα προεόρτια άρχισαν ήδη και αναμένεται ένας λαμπρός γάμος ανάμεσα στη Διονυσία και τον αγαπημένοτης Γιάννη.Στους αθηναικούς κύκλους κυκλοφορεί η φήμη ότι η γαμήλια τουρτα θα ρθεί απο τη Μελβούρνη και συγκεκριμένα απο το ζαχαροπλαστείο ΝΙΚΟΣ του Ώκλη.
Και φυσικά αυτο δεν ξαφνιάζει κανέναν που γνωρίζουν τους ιδιοκτητες του ζαχαροπλαστείου και δεν είναι άλλοι απο το Νίκο και την Αναστασία Πούπουζα,γονείς της Διονυσίας που θα γίνει νυφούλα την Κυριακή..

Καθαρά σε ατμόσφαιρα Ωκλη ήταν και ένα μπάρμπεκιου που δόθηκε απόψε(24/7/13) απο την οικογένεια Χρήστου και Τζένης Μπαμπατζιά στην κατοικία τους σην Άνω Γλυφάδα για να τιμήσουν τους  φίλους τους



Ο αγαπημένος της Ντενίς Πούπουζα κ. Άρον Πάππας, που την Κυριακή θα χορέψουν το χορο του γάμου στη Βούλα Αττικής

Νίκος Πούπουζας και Βασίλης Μαυρογιάννης..Πριν λίγο καιρό τα λέγανε στη μελβούρνη και απόψε απολαμβάνουν την Αθηναική βραδιά στο υπέροχο σσπίτι του Χρήστου και Τζένης.
Βασίλης Ευλαβής . Μας το τόνισε ότι στο χωριό του αρκετοί ονομάζονται ..Ανευλαβείς!!
Ο παππούς της νύφης Μενέλαος Χατζηγεωργιάδης με το συνεργάτη της "εφημερίς"Δημήτρη Παπαγεωργίου ευχονται την ώρα την καλή στα παιδιά..
Η Αναστασία ..που τρέχει και δε φτανει για να προλάβει όλα τα του γάμου..με φίλη της.
Δούλεψε σκληρά γι αυτο το σουβλάκι η Γεωργία Μανιάτη κι επόμενο είναι να το απολαμβάνει
Η Γεωργία με το νεοφερμένο απο Αυστραλία αδελφό της Νίκο Μανιάτη,ο οποίος πήρε πολλά συγχαριτήρια για το τέλειο ψήσιμο σουβλακίων και άλλα ψητομπερδέματα..
Μαμά και κόρη Ανδριάνα και Μαρία  Ευλαβή απολαμβάνουν τις ομορφιές της Γλυφαδιώτικης νύχτας..
-Εμ... να μη φάω κι εγώ ένα σουβλάκι .." λεει η οικοδεσποινα και οργανωτρια της όλης βραδυας κ. τζένη





Πάντα τέτοια παιδιά..  Η εφημερίς παρακαλεί τους απόδημους και τους φίλους τους στην Ελλάδα ότι αν τους ενδιαφέρει να καλύψουμε κάποια εκδήλωσή τους, να μας γράψουν στο efhmeris@gmail.com ή να τηλεφωνήσουν στο  6937222406.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget