Thursday, July 4, 2013

Βουλευτής της ΝΔ: Η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα νεοναζί. Επιμένει ο Β.Πολύδωρας

Λίγα 24ωρα μετά τις δηλώσεις Πολύδωρα ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι στέλνει μήνυμα στην παράταξή του σχετικά με την αύξηση των ποσιστών της Χρυσής Αυγής.


Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του radio1d.gr ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, είπε: 

«Δημιουργούνται εστίες διαμαρτυρίας που δημιουργούν μία πολιτική πόλωση που μπορεί και να φτάσει και στα άκρα. Κι αυτό θα μπορούσε να είναι το χειρότερο. Σχετικά με τη συζήτηση περί Χρυσής Αυγής, θα ήθελα να επισημάνω το εξής: η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα κόμμα νεοναζί. Μπορεί η ηγεσία της Χρυσής Αυγής να ασπάζονται αυτή την ιδεολογία. Αλλά για μένα, η βάση υποστήριξης, δηλαδή του κόσμου που στρέφεται προς τη Χρυσή Αυγή, έχουν ως αιτία τη διαμαρτυρία με την κατάσταση κι όχι με τη ναζιστική ιδεολογία. Κι ελπίζω να ακούνε και στη ΝΔ αυτή μου την τοποθέτηση».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι: «Η διαμαρτυρία στρέφει τον κόσμο προς τα άκρα. Η διαμαρτυρία με την υφιστάμενη κατάσταση και για αυτό δουλειά της πολιτείας, κι αυτής της κυβέρνησης, είναι να παλέψει να εξαλείψει αυτές τις αιτίες θυμού και διαμαρτυρίας από άκρη σε άκρη στην ελληνική κοινωνία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
NewsIt.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget