Tuesday, July 2, 2013

Αργιθέα-Καβάλα πάνε στ άλογα..καβάλα τραγουδάνε




       ΑΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΙΘΕΑ
            Ο   ''ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ''  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ   ''Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ''   ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ
Ο ιππικός σύλλογος Τρικάλων ''Βουκεϕάλας'' κατασκήνωσε μαζί με τον ''Νικόλαο Πλαστήρα'' , στον Άγιο Νικόλαο , Βλασίου ,Αργιθέας Καρδίτσας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε από την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 και τις πρώτες μεσημεριανές ώρες άρχισαν να έρχονται τα πρώτα τρέιλερ.Μέχρι το βράδυ είχαν έρθει αρκετά άλογα και ϕίλοι από Τρίκαλα,Καλαμπάκα,Καρδίτσα,Λάρισα,Βόλο & Ηγουμενίτσα.Ένα τρικούβερτο γλέντι είχε στηθεί με ζωντανή ορχήστρα αποτελούμενη από-Χρήστο Κιτσόπουλο(κλαρίνο-ϕλογέρα),Αχιλλέα Χαχάμη(λαούτο τραγούδι),Τέλη Μπαχλά(μέλος Ι.Σ.Τρικάλων,κιθάρα-


τραγούδι),Στέργιο  Παππά(μέλος Ι.Σ. Τρικάλων ,μπάσο-ήχο),Φώτης Παππάς(μέλος Ι.Σ.Τρικάλων ,κρουστά),Μίλτος Κρανιάς(πρόεδρος Ι.Σ..Τρικάλων,μπουζούκι-τραγούδι-ντέϕι) & DJ Αρτέμης Κακα'ί'τσας(μέλος Ι.Σ.Τρικάλων), που τους ευχαριστούμε πολύ για την αϕιλοκερδή συμμετοχή τους.
Το εγερτήριο του Σαββάτου ήταν στις 8.30πμ για πρω'ι'νό ,χορηγίας-Εργοστασίου γάλακτος Τρικάλων ΤΡΙΚΚΗ,αναψυκτήρια Τρικάλων ΚΛΙΆΦΑ & τις μπισκοτοβιομηχανίες Τρικάλων ΒΙΟΛΑ΄ΝΤΑ & ΔΕΡΜΊΣΗ.


Στη συνέχεια πορεία 17 περίπου χλμ σε υψόμετρο 1750μ με θέα κάποια στιγμή την λίμνη Πλαστήρα.
Το βράδυ του Σαββάτου μουσική βραδιά με DJ Αρτέμη Κακα'ί'τσα μέχρι τις πρώτες πρω'ι'νές ώρες.
Το Κυριακάτικο πρω'ι'νό ήταν στα ίδια πλαίσια και διαδρομή περίπου 20 χλμ από την άλλη πλευρά με πέρασμα από το Βλάσι για λουκούμι κερασμένο από τον πρόεδρο του χωριού!

Κατάληξη στην κατασκήνωση περίπου 15.00μμ όπου οι πιο μακρινοί ξεκίνησαν να αναχωρούν!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ των συλλόγων εκ μέρους των προέδρων κο Μίλτο Κρανιά(πρόεδρος Ι.Σ.Τρικάλων) & κο Χρήστου Φατόλα(πρόεδροςΙ.Σ.Καρδίτσας) προς τον Δήμο Αργιθέας για όλη την βοήθεια που ήταν ουσιαστικής σημασίας, τον Δήμο Μουζακίου & τις τέντες ΓΙΑΝΝΑΚΆΚΗΣ!!!


Και του χρόνου να είμαστε καλά!!!!Καλό Καλοκαίρι!!

No comments:

Post a Comment

wibiya widget