Sunday, May 19, 2013

Οι Τρικαλινοί Μελβούρνης τίμησαν μαμάδες και γιαγιάδες με γλέντι καιφαγοπότι..Video-Φωτογραφίες

Με φόντο το ποτάμι και το ρολόι των Τρικάλων,τον Ασκληπιό και τους πολλούς τραγουδιστες και συνθέτες των Τρικάλων οι Τρικαλινοί της Μελβούρνης γιόρτασαν μαμάδες και γιαγιάδες χτες βράδυ στο ιδιόκτητο οίκημά τους στο Χαντικταίηλ  

Σε μεγάλη κίνηση η κουζίνα όπου εκτος απο την μαγείρισσα  κ.Μπέτυ ,βλέπουμε τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νίκο Τούμπα και τον ταμία κ. Νικο Βαλομάντρα εν δράσει..
Η κ. Μήτραινα σέρνει το χορό και την ακολουθούν αρκετές..
χορος
Χορός για τις κυρίες που η πίστα γεμίζει συνέχεια..
Κι ο Θανάσης Χατζής με το "σμάρτ" τηλέφωνό του μαγνητοσκοπεί τη σύζυγό του..

 Η γνωστή Τρικαλινή νύφη και εκπαιδευτικός  Ρώμα Σιάχου χόρεψε αρκετά τη βραδυά αυτή, αν και εδώ τη βλεπετε καθήμενη

 Χορός

Νίκος Τούμπας,Βαγγέλης Γκουνής και Ν'ικος Βαλομάντρας κουράστηκαν γι αυτή τη βραδυά και τωρα απολαμβάνουν μια Μαλαματίνα και μια μπυρίτσα..με μεζέ Τρικαλινό λουκάνικο..

 Κάθε Παρασκευή βράδυ στο τρικαλινό Σπίτι θα βρειτε κατσίκι στη γάστρα στην τιμή των 15 δολλαρίων.
προεδρικές αγάπες..
 Γιώργος Σιάχος,Νίκος βαλομάντρας . είχαν καιρό να τα πούνε και φωτογραφίζονται για την ΕΦΗΜΕΡΙΣ που είναι αναγνωστες της "ολόκληρο το 24ωρο"..
 Ο Λούης Μανιάτης, απο το Κεφαλόβρυσο Μεσσηνίας και η Κατερίνα απο τον Κονισκό Τρικάλων συναντήθηκαν πριν χρόνια στην Αυστραλία και αποτελούν μια υπέροχη οικογένεια.Σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ είναι εκει και χορεύουν με πολύ κέφι..
 Το ζεύγος Χατζή ποτέ δεν κρύβει το μεγάλο έρωτά του

Χαμόγελα και αγάπες απο το ζευγος Βαλομάνδρα που διατηρούν εργοστάσιο πλαστικών στη Μελβούρνη ενώ ο κ.Νίκος είναι και ο ταμίας του Συλλόγου Ασκληπιός.. 

Πάμε για άλλο..

Όχι δεν είναι ο Πασχάλης Τερζής ,ο Κρανιάς απο την Αγία Κυριακή Τρικάλων με τα πολλά "φίς εντ τσίπς "στη Μελβούρνη είναι  και οργανώνει την κάθοδο στην Αυστραλία του ανηψιού του τραγουδιστη, που τραγούδησε την Καραγκούνα στο Χόλλυγουντ,Μιλτιάδη Κρανιά .. Με το καλό Μίλτο..καιρός είναι να φάς και λίγο ..καγκουρώ.

 Για να δει τον Παππού Θανάση Χατζή και προπαντός τη γιαγιά του ο χαρούμενος εγγονός ήρθε με τη μαμά του στο χορό των τρικαλινών..
 Όλα θυμίζουν Τρίκαλα,μα Τρίκαλα δεν είναι!!!
 Πάντα η παρέα του πρώην προέδρου των Τρικαλινών Βαγγέλη Θεοδώρου είναι αρκετά μεγάλη και εντυπωσιακή. Και σχεδόν πάντοτε  παρόντες είναι και ο Κωστας Μαγκούτης με την σύζγό του Βασιλική.Μαζί τους απόψε και η Ρίτα Ζαγορίτη-Γαλάνη κ.α.φίλοι τους..

 Όλες οι μαμάδες (και γιαγιάδες) παρέλαβαν ένα υπέροχο τριαντάφυλλο απο το ΔΣ του Τρικαλινού Συλλόγου ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ..

 Η κ.Τσιγάρα αναμένει τον επομενο χορό που ζήτησε να είναι "ένας πασσάς διαβαίνει στα Τρίκαλα πηγαίνει."



ΔΕΙΤΕ VIDEO



Τασια...Θεσσαλικό Ρόκ

Και στην Ξενητεια, οι Τρικαλινοί περνούν καλά



No comments:

Post a Comment

wibiya widget