Sunday, April 21, 2013

Καλημέρα απο τη Χειμωνιάτικη Μελβούρνη

Βροχη,κρύο,χοντρά ρούχα...όλοι σιγά-σιγά το πιστεύουμε ότι το ..πρωταφανές ζεστό-μακρύ καλοκαίρι της Μελβούρνης μας άφησε για καλά και τα 38άρια και 40άρια στη θερμοκρασία έγιναν 17 και τα πρωινά θα φτάσουν και τους 6 βαθμούς κελσίου..

Ευτυχώς που οι περισσότεροι Έλληνες ετοιμάζονται να την κοπανήσουν για τα πάτρια εδάφη,τόσο για να γλυττωσουν τους λογαριασμούς του Γκαζιού και του ρευματος (μόλις τα ανοίξεις τρελλαίνονται τα ρολόγια) που ξεπερναν κατα πολύ την τιμή 1 και 2 εισιτηρίων για την Ελλάδα (προπαντός στην Τασμάνια και αρκετες περιοχες της Μελβούρνης),αλλά και για να χαρούν τον Ελληνικό ήλιο.
Με την ευκαιρία θα δουν και τα κληρονομικά τους,που τόσο πολύ τους αναστατωσαν οι "κυβερνώντες" με τα χαράτσια και τις κουζουλάδες τους!!

Ήδη απο τους πρωτους που την "κοπανάνε" για Ελλάδα οι Ελληνοαυστραλοί βουλευτές και άλλοι ..φιλέλληνες για να γιορτασουν εκει την ημερα του ΑΝΖΑΚ.. Καλα να περάσετε φίλοι μας..και να χαρείτε τη Ζωή που φαίνεται σας αγαπάει και δεν τρέχει να τα "φτειάξει" με άλλους.



Ευτυχισμένη και μη δίνοντας πεντάρα για τον καιρό είναι και η ΜΙΧΑΕΛΑ. που πέρασε το πρώτο Σαββατοκύριακο στη Μελβούρνη κοντα στους γονεις της και στα νεα παιχνίδια της..
Γειά σου Μιχαέλα και καλή σχολική χρονιά ..

Η είδησή μας  Μαλλιά κουβάρια για τον κ.Μιχελάκη η ΝΔ βόηθησε αρκετά τα ΕλληνοΑυστραλιάνά "ΜΜΕ" ,έστω κι αν ούτε ένα φιλοτιμήθηκε ,όχι ευχαριστώ να πεί,αλλα  και να αναφέρει που βρήκε τα στοιχεία!!! Τωρα καταλαβαίνω γιατί παλιός αρχισυντάκτης λέει συχνά 'με τέτοιο τυπο και ηγεσία που έχουμε,δεν άξιζε να παιδεύομαι." πόσο δίκαιο έχεις φίλε μου Επαμεινώνδα!!

Καλή εβδομάδα πατριώτες..
ΑΝΤΙΠΟΔΗΣ


No comments:

Post a Comment

wibiya widget