Saturday, April 20, 2013

12 σφαιρες στην Πάτρα. Νεκρός ο Πάνος Τσίρκας.


ΕΚΤΑΚΤΟ- Πάτρα: Νέο μακελειό στα Ζαρουχλεϊκα - Δώδεκα σφαίρες στην οδό Ανθείας - Νεκρός ο Πάνος Τσίρκας, ελαφρά τραυματίας ο Βαρβαρέσος-Σε κρίσιμη κατάσταση και τρίτο άτομο - Η Αστυνομία φαίνεται να γνωρίζει τους δράστες- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Κοινωνία

Αντίποινα για την διπλή δολοφονία 

Δολοφονική επίθεση με έναν νεκρό και έναν βαριά τραυματισμένο έγινε σήμερα(20/4/13) το μεσημέρι στην Πάτρα έξω από καφετέρια στην οδό Ανθείας στα Ζαρουχλέικα. Δύο άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο εξαπέλυσαν πυρά σε παρακείμενο όχημα που επέβαιναν τα θύματα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Στο αυτοκίνητο των θυμάτων επέβαινε και τρίτο άτομο το οποίο κατάφερε να γλιτώσει από τις σφαίρες των δραστών ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο.
Νεκρός είναι ο Πάνος Τσίρκας, αδελφός αστυνομικού, και οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχουν τα θύματα άμεση σχέση με την μαφιόζικη εκτέλεση που έγινε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, έξω από club στην οδό Σαχτούρη όπου έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ εφράζονται φόβοι για συνέχισης της βεντέτας
TΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ - ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
19.53: Συμφώνα με πληροφορίες μετά από τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί αλλά και τα στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος η Αστυνομία φαίνεται να γνωρίζει τους δράστες και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη τους.
18.15: Στην Ασφάλεια Πατρών βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, εδώ και λίγη ώρα ο Δ. Βαρβαρέσος για να καταθέσει, αφού ο τραυματισμός του κρίθηκε ως ελαφρύς.
17.34: Άτομα του φιλικού και συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος του Πάνου Τσίρκα και του Δ. Βαρβαρέσου έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας".
17.18: Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι ο Βαρβαρέσος δεν έχει χτυπηθεί από σφαίρες αλλά από το τρακάρισμα. Απεναντίας, επιβεβειώνονται οι πληροφορίες ότι υπάρχει τρίτος σοβαρά τραυματίας που αυτή την ώρα είναι στο χειρουργείο. Το μικρό όνομα του είναι Ν. Νταντης. Έχουν κληθεί θωρακωχειρούργοι.
16.49: Άνοιξε πριν από λίγο η οδός Ανθείας. Τεράστιο μποτιλιάρισμα στην περιοχή. Οι περίοικοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι μέρα μεσημέρι συνέβη ένα τέτοιο περιστατικό στη γειτονία τους.
16.35: Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι η πρώτη "επαφή" δραστών και θυμάτων έγινε κοντά στα έπιπλα Μπάρλου, στην οδό Πράτσικα. Απο εκεί ξεκίνησε το κυνηγητό έως την Ανθείας.
16.26: Αυτόπτες μάρτυρες λένε στο thebest.gr ότι ένας εκ των τραυματιών, ο Βαρβαρέσος, κατάφερε να φτάσει μετά την επίθεση στην συμβολή των οδών Ανθείας και Σαμουήλ. Ήταν ματωμένος αλλά φαινόταν καλά και να μην κινδυνεύει, λένε στο thebest.gr.
16.18: Η Αστυνομία επιβεβαιώνει ότι υπάρχει ένας νεκρός. Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι ο τρίτος τραυματίας χτύπησε όχι από τα πυρά των δραστών αλλά από το τρακάρισμα όταν η BMW προσέκρουσε σε σταθερό σημείο.
16.07: Άτομο πριν λίγο κατάφερε να σπάσει τον κλοιό των αστυνομικών και να προσεγγίσει το σημείο της δολοφονίας φωνάζοντας κατά των εκτελεστών.
16.01: Υπάρχει πληροφορία και για τρίτο, αλλοδαπό, τραυματία που δεν επιβεβαιώνεται. Το ρεπορτάζ του thebest.gr αναφέρει ότι ο τραυματίας Βαρβαρέσος αμέσως μετά την επίθεση κατάφερε να βγει από την BMW και έτσι, καλυπτόμενος, να γλιτώσει.
15.56: Πάνω από 500 άτομα βρίσκονται στο σημείο.
15.45: Ο ένας από τους δράστες κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε ενώ ο δεύτερος εκανε αναστροφή στο αυτοκίνητο. Αυτή την στιγμή έχουν βρεθεί δωδεκα κάλυκες στο σημείο.
15.41: Είναι πασιφανές. Τα "κουμπούρια" βγήκαν ξανά στον κόσμο της νύχτας. Φόβοι για νέα αντίποινα...Αποκλεισμένη αυτή την ώρα η περιοχή όπου έγινε το φονικό.
15.33: Νεκρός είναι ο Πάνος Τσίρκας, τραυματίας άτομο με το επίθετο Βαρβαρέσος, όπως αναφέρουν πηγές του thebest.gr.
15.29: Το αυτοκίνητο μάρκας Daihatsu Terios πλεύρισε την BMW με αριθμό κυκλοφορίας ΖΥΡ 8233. Μετά τους πυροβολισμούς η BMW έπεσε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο τύπου SEAT IBIZA, χρώματος μπλέ. Ο δράστης ή οι δράστες έκαναν αναστροφή στην Ανθείας προς την οδό Ακτή Δυμαίων. Το Ι.Χ. έστριψε αριστερά προς τον Πύργο. Ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία.
15.22: Η Αστυνομια, ακόμη, δεν επιβεβαιώνει τα ονόματα των τραυματιών, αν και όλες οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για δυο γνωστά άτομα από τον χώρο της νύχτας.
15.19: Εκατοντάδες κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο σημείο. Οι αστυνομικοί προσπάθούν να ελέγξουν την κατάσταση. Αυτόπτες μάρτυρες λένε στο thebest.gr ότι το περιστατικό συνδέεται με την διπλή στυγερή δολοφονία στην οδό Σαχτούρη.
15.13: Πληροφορίες μιλούν για αυτοκίνητο μάρκας Daihatsu στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα και παρακολουθούσε άλλο αυτοκίνητο μάρκας BMW. Πυροβόλησαν τους στόχους τους και απομακρύνθηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα παρασύροντας κάποια μοτοποδήλατα.
15.09: Εκφράζονται φόβοι για την κατάσταση της υγείας τουλάχιστον ενός εκ των τραυματισθέντων.
15.01: Η Αστυνομία έχει αποκλείσει όλους τους δρόμους γύρω από την οδό Ανθείας. "Μουδιασμένοι" όσοι βρίσκονται στο σημείο. Άγνωστος έως τώρα ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκαν οι δράστες. Δεν επιβεβαιώνεται η ταυτότητα των δυο τραυματιών αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι σχετίζονται με κυκλώματα της νύχτας.
14.56: Νεώτερες πληροφορίες μιλούν για δυο σοβαρά τραυματίες. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Αστυνομίας. Η εικόνα που μεταφέρεται στο thebest.gr είναι ότι το κλίμα στην περιοχή είναι τεταμένο. Το περιστατικό συνέβη έξω από το κατάστημα "Χορευταρής" στην οδό Ανθείας.
ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Πριν λίγο σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο στην οδό Ανθείας 181 στα Ζαρουχλεϊκα. Οι πρώτες πληροφορίες του thebest.gr μιλούν για πυροβολισμούς και έναν ή δυο βαριά τραυματίες που μεταφέρονται στο Νοσοκομείο.












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget