Thursday, March 21, 2013

SOK.σε νοσοκομειο Σπάρτης. Πυροβόλησε φυσιοθεραπευτή και αυτοκτόνησε


 Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Σπάρτης, ο φυσιοθεραπευτής, τον οποίο πυροβόλησε εξ επαφής 74χρονος άνδρας γερμανικής υπηκοότητας μέσα στο Νοσοκομείο. Ο δράστης αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), στο νοσοκομείο της Σπάρτης, τις προηγούμενες ημέρες είχε νοσηλευτεί η σύζυγος του αυτόχειρα για 17 ημέρες και απεβίωσε χθες από αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο δράστης και αυτόχειρας ήταν κάτοικος του Γυθείου.
Σοκαρισμένοι είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές στο νοσοκομείο της Σπάρτης. Ο 74χρονος Γερμανός που κατοικούσε χρόνια στην Λακωνία, στις 2.15 το μεσημέρι πήγε στο νοσοκομείο και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον 53χρονο φυσιοθεραπευτή τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα το μοιραίο θάνατό του.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες για το τραγικό περιστατικό, η μόνη σχέση που είχε ο ηλικιωμένος αυτόχειρας με το νοσοκομείο είναι ότι εκεί νοσηλευόταν η σύζυγός του που χθες απεβίωσε.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ "ΕΘΝΟΥΣ"

No comments:

Post a Comment

wibiya widget