Monday, March 18, 2013

«Αλαζόνας και ασεβής ο Κατίδης, αλλά..θεωρώ πως δεν το έκανε επίτηδες» είπε ο Λίνεν


Αθήνα
Ο Έβαλντ Λίνεν με δηλώσεις του σε Γερμανικά ΜΜΕ, επανέλαβε ότι δε συμφωνεί με την «ποδοσφαιρική εξόντωση» του παίκτη, ωστόσο, τον χαρακτήρισε «αλαζόνα και ασεβή», καθώς και «άτομο που ζει στον κόσμο του». Επίσης, κατά την προσωπική του εκτίμηση ο παίκτης θα αποχωρήσει σύντομα από το σύλλογο.

Αφού αρχικά είπε πως από την θέση που καθόταν δεν είδε το ναζιστικό χαιρετισμό του Κατίδη, στη συνέχεια τόνισε πως «με πληροφόρησε ένας συνεργάτης μου και ένιωσα αποτροπιασμό και σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως έκανε τέτοια βλακεία».

Πρόσθεσε πως «η ομάδα μας έχει αντιφασιστική ιδεολογία» και αιτιολόγησε γιατί υποστήριξε τον Κατίδη στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι: «Πιστεύω πως δεν έχει πολιτικό υπόβαθρο και γι' αυτό τον υποστήριξα. Θεωρώ αυτό που έγινε παρατραβηγμένο. Εκτός της ομάδας και οι οργανωμένοι οπαδοί μας, η Original, έχουν εντελώς αντιφασιστική νοοτροπία. Είναι μία στάση ζωής γι’ αυτούς».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του 20χρονου παίκτη: «Έχει κάνει ήδη πάρα πολλά λάθη. Ο Γιώργος ζει σε ένα δικό του κόσμο. Είχε δύσκολα παιδικά χρόνια. Έχει ήδη επιδείξει ασεβή συμπεριφορά και αλαζονική. Όμως τέτοιο πράγμα δεν είχε ξανασυμβεί. Αυτή η χειρονομία ήταν το αποκορύφωμα. Ήταν μία εντελώς ανόητη και ανώριμη πράξη. Και τώρα το πληρώνει ακριβά».

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ: «Νομίζω πως το θέμα έκλεισε εδώ. Η τάση που υπάρχει είναι να τιμωρηθεί για κάποιες εβδομάδες και το καλοκαίρι πιθανότατα θα πρέπει να βρει νέα ομάδα».

Διαφώνησε, πάντως, με τον ισόβιο αποκλεισμό του από τις εθνικές ομάδες: «Το παιδί έπρεπε να πάρει ένα καλό μάθημα, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι υπερβολικό. Θεωρώ πως δεν το έκανε επίτηδες. Σίγουρα, πάντως, η συμπεριφορά του ήταν μία προσβολή».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget