Tuesday, March 26, 2013

Χ.Παππάς: Τουρκοκάναλο το MEGA. Άλλα ΝΕΑ

«Τουρκοκάναλο» χαρακτήρισε τον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο κ. Χρήστος Παππάς και τα στελέχη του «σφουγγοκωλάριους της Μέρκελ» δίνοντας συνέχεια στις διαμαρτυρίες της Χρυσή Αυγής για την επιλογή του σταθμού να προβάλει τουρκικά σίριαλ την 25η Μαρτίου. 

Επιπροσθέτως, ο κ. Παππάς ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραστεί στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής που τον έχει καλέσει προκειμένου να τον επιπλήξει με το σκεπτικό ότι «δεν συνάδει με τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς να ουρεί ένας βουλευτής την είσοδο τηλεοπτικού σταθμού».

Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ανέφερε στην Βουλή ότι «κάποιοι υποκριτές μου ζητούν να δώσω εξηγήσεις στην επιτροπή δεοντολογίας για την διαμαρτυρία στο ΜΕΓΚΑ. Δεν πάω πουθενά, τέρμα ως εδώ. Να σταματήσει η βουλή να κάνει τα χατίρια των σφουγγοκωλάριων της Μέρκελ. Θα δίνουμε λόγο μόνο στη δικαιοσύνη».

Ο βουλευτής μάλιστα κατεύθυνε τα πυρα του και προς την οικογένεια Μόμπολα λέγοντας «δεν προσκυνάμε στο Μπόμπολα. Του τα χαρίσατε όλα και τα μεταλλεία και τον χρυσό και τώρα κάνετε και τον δικηγόρο του. Δεν έχετε εντολέα τον ελληνικό λαό αλλά τον Μπόμπολα. Τον κάθε καναλάρχη που έχει τουρκοκάναλο και τσοντοκάναλο»

DEITE AKOMA

Νέες αποκαλύψεις Ι. Διώτη για την

 παράδοση του USB στον Ευάγγελο Βενιζέλο ...


*Σήμερα οι συντάξεις του ΙΚΑ για τον Απρίλιο


*Βόμβα στο σπίτι του εφοπλιστή N. Τσάκου


ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ "Πρώτο ΘΕΜΑ"


No comments:

Post a Comment

wibiya widget