Sunday, March 17, 2013

Παπαστεριάδης:Το κοινοτικό κτήριο έτοιμο σε 1 χρόνο!

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης Βασίλης Παπαστεργιάδης

-Οι ¨ελληνες ποτέ δεν πέφτουν...Το μόνο που θα πέσει είναι το κτήριο της  Ελληνικής Κοινότητας ,αλλα σε ένα χρόνο θα είναι έτοιμο...''
Τη βαρύγδουπη αυτή δήλωση έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ορθ.Κοινότητας Μελβούρνης κ Βασίλης Παπαστεριάδης κλείνοντας  αργά απόψε της εκδηλώσεις  του Φεστιβάλ ΑΝΤΙΠΟΔΕΣ στο κέντρο της Μελβούρνης, έχοντας δίπλα του την Γεν.΄Πρόξενο της Ελλάδας κ. Ελένη Λιανίδου και τους υπεύθυνους του Φέστιβαλ.
 Το κρύο ήταν τσουχτερό τη στιγμή εκείνη όπως ήταν ολόκλρο το διη΄μερο αν και η μετεωρολογική υπηρεσία προέβλεπε καλο καιρό για την Κυριακή,
- Ήταν το χειρότερο φεστιβαλ απο τότε που ξεκήνησε πριν πολλά χρόνια, δηλωσε η κ Καρα, χήρα του αείμνηστου Δημήτρη Καρά όπου για πάνω απο μισό αιώνα διατηρούσαν τα καταστήματα  CARAS στο Λόνσταλ στρήτ. Σήμερα ο γιός της Σπύρος επιμένει να διατηρει ακόμα το κατάστημα με καθαρά Ελληνικά προιόντα,σουβενίρ, δίσκους περιοδικά κλπ.
-Θα το κρατω όσο πάει δήλωσε κι όσο  Ελληνικη΄παροικία με υποστηρίζει.!!
Για τη θύελλα που έπληξε το Σαββατο βράδυ το Λόνσταλ στρήτ και διέλυσε τα περίπτερα και μαζί με τα άλλα και το δικό του,καταστρέφοντας πολλα απο τα προιόντα του είπε ότι όλα μπορει να συμβούν αλλα όταν υπάρχει καλή διάθεση,όλα μπορουν να αποκατασταθουν,αφήνοντας να εννοηθει ότι περιμένει να του αποζημιώσουν τα κατεστραμένα προιόντα.
Τελικά το φεστιβάλ έφυγε με τις χειρότερες των αναμνήσεων ενώ καποιος που ειχε ενοικιάσει περίπτερο δήλωσε ότι ''ας μή γελιόμαστε η Αυστραλία περνάει μεγάλη οικονομική κρίση ..οι κυβερνώντες έχουν τα χάλια τους κι όσο για τους Αντίποδες,δεν φταίει μονάχα ο καιρός .Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στην Κοινότητα γιατί  κι αυτή τους έχει...γραμμένους απο καιρό,,"

ΔΙΑΒ¨ΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αντίποδες:Μονο στο Χατζηγιάννη σταμάτησε η βροχή! ...



No comments:

Post a Comment

wibiya widget