Tuesday, February 12, 2013

Η δίκη αναβλήθηκε λόγω της μη νόμιμης κλήτευσης των μαρτύρων κατηγορίας.!



Αναβολή για τις 12 Ιουνίου πήρε η δίκη των 35 μελών του ΠΑΜΕ που κατηγορούνται για το αδίκημα της παράνομης παραμονής σε δημόσια υπηρεσία, με αφορμή την εισβολή στο υπουργείο Εργασίας στις 4 Φεβρουαρίου.
Η δίκη αναβλήθηκε λόγω της μη νόμιμης κλήτευσης των μαρτύρων κατηγορίας.
Σε ένδειξη συμπαράστασης στους συνδικαλιστές, μέλη του ΠΑΜΕ αλλά και του συνδικάτου μετάλλων πραγματοποίησαν το πρωί συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και πορεία στα δικαστήρια, όπου παρέμειναν συγκεντρωμένοι καταγγέλλοντας προβοκάτσια της κυβέρνησης σε βάρος των εργαζομένων.
Στα δικαστήρια παραβρέθηκε από νωρίς και η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία έκανε λόγο για προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού από την κυβέρνηση και υπενόησε ότι οι μάρτυρες δεν εμφανίσθηκαν καθώς δεν θα μπορούσαν να στηρίξουν την κατηγορία.
Σημειώνεται ότι η ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησε σήμερα στάση εργασίας από τις 8:00 έως τις 11:00 το πρωί, προκειμένου να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στη συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και στην πορεία προς τα Δικαστήρια.
Στη στάση συμμετείχαν εφοριακοί, εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση και στο ΕΚΑΒ.
Την ίδια ώρα, κατάληψη στο ΙΚΑ Πατησίων πραγματοποίησαν εργαζόμενοι του ιδρύματος, διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις 450 συναδέλφων τους που είχαν προσληφθεί από την Αγροτική Τράπεζα αλλά τελικά απορροφήθηκαν στο ΙΚΑ.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget