Tuesday, January 15, 2013

Αυτή είναι η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού!


Οι προετοιμασίες για το Πατρινό Καρναβάλι, μπορεί να έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, όμως, η βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού στην Πάτρα, επελέγη χθες το απόγευμα και η αλήθεια είναι πως δε θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο, αφού είναι μια κούκλα.
Η 25χρονη Ερατώ Μπερλέμη, επελέγη τη Δευτέρα από το Δ.Σ. του Καρναβαλικού οργανισμού ανάμεσα σε άλλες οκτώ συνυποψήφιές της. Κατάγεται από τα Καλάβρυτα, ενώ έχει σπουδάσει στο τμήμα Γυμναστικής Ακαδημίας στην Αθήνα, με ειδικότητα την «ειδική αγωγή». Τον τελευταίο καιρό διαμένει στην Πάτρα. Την επιλογή του Καρναβαλικου οργανισμού επιβεβαίωσε στο pelop.gr ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Χάρης Καρκούλιας, ενώ η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει την προσεχή εβδομάδα.
Έτσι, μια ανάσα πριν την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2013 και όλα είναι έτοιμα για να ανοίξει τα πανιά της η μεγάλη γιορτή της πόλης κόντρα στο αβέβαιο και θολό τοπίο της σύγχρονης πραγματικότητας.
Σε μια περίοδο που η κρίση έχει ριζώσει βαθιά, το Πατρινό Καρναβάλι αποτελεί το πιο χαρμόσυνο μήνυμα, την πιο ασφαλή, υγιή και αυθεντική νότα αισιοδοξίας που πλημμυρίζει τις αισθήσεις και την ψυχή μας και μας υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο δίμηνο με πλήθος εκπλήξεων, εμπειριών, συγκινήσεων και συναρπαστικών περιπετειών.
Η ώρα της χαράς της ζωής, της δημιουργίας, της ευρηματικότητας, της σάτιρας, της ανατροπής, του αστείρευτου κεφιού και της διασκέδασης  είναι πολύ κοντά, αφού το Σάββατο 19 Ιανουαρίου η Γιορτή της Ημέρας Έναρξης μας καλεί να κατέβουμε όλοι-μικροί και μεγάλοι- στο κέντρο της πόλης, να συμμετάσχουμε και να χαρούμε σε όλο του το μεγαλείο το Πατρινό Καρναβάλι όπως πραγματικά του αρμόζει.
Μια ολοήμερη γιορτή όπου θα αναδειχτούν όλα τα γνήσια και ακαταμάχητα  χαρακτηριστικά του Πατρινού Καρναβαλιού και που ποντάρει στην ομαδική συμμετοχή εμπλέκοντας όλες τις ηλικίες και τις τάξεις στους ρυθμούς της.
Πρώτο Θέμα και διαβάστε περισσότερα από το thebest.gr εδώ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget