Tuesday, January 22, 2013

Υπέγραψε για 3,5 χρόνια στη Ρόμα ο Τοροσίδης

Οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Βασίλη Τοροσίδη στη Ρόμα, παίκτης της οποίας θα είναι για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Ολυμπιακός υπολογίζεται ότι θα εισπράξει ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ.
Ο 27χρονος διεθνής πέρασε από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τρίτης και μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας που θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2016.
Το νέο απόκτημα των "τζιαλορόσι", που λίγες ώρες νωρίτερα απέρριψε την πρόταση της Φούλαμ, θα έχει μικτές ετήσιες απολαβές 1.300.000 ευρώ σύμφωνα με τους Ιταλούς (υπολογίζεται στις 700.000 ευρώ ετησίως κατά μέσο όρο), ενώ ο Ολυμπιακός υπολογίζεται ότι θα εισπράξει ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ.
Η Ρόμα δεν αγωνίστηκε στην Ευρώπη και επιδιώκει του χρόνου να επιστρέψει στις διοργανώσεις της UEFA και δη να καταλάβει μία θέση στην τριάδα της Serie A, ώστε να λάβει μέρος στο Champions League της επόμενης περιόδου. Στην ιταλική ομάδα ο Τοροσίδης θα αγωνιστεί δίπλα στον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ενώ κατά το παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλα της οι Τραϊανός Δέλλας και Λάμπρος Χούτος.

Contra.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget