Sunday, December 30, 2012

Το προφίλ στο Facebook του 27χρονου κτήνους της Ξάνθης και η εμμονή του με το SEX !!


ΣΆΒΒΑΤΟ, ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 29, 2012
manaviko 473 355 Το Facebook προφίλ του κτήνους της Ξάνθης Χρήστου Παπάζογλου! Να κλείσει το προφίλ του φονιά ΤΩΡΑ!
FONIAS2
Διαβάστε να φρίξετε: 

Τουλάχιστον αισχρό  και αηδιαστικό είναι το Facebook προφίλ του...
...ανθρωπόμορφου κτήνους της Ξάνθης, Χρήστου Παπάζογλου, που  βίασε και έκαψε ζωντανή την 34χρόνη άτυχη Ζωή Δαλακλίδου. 
Από τα όσα αναγράφει στο Facebook profile του οΧρήστος Παπάζογλου [εδώ] είναι σαφέστατο οτι ο στυγερός δολοφόνος είχε παρανοικές εμμονές με οτιδήποτε σχετιζόμενο με το sex (πιθανόν λόγω κομπλεξισμών όπως αναφέρουν πρόσωπα που τον γνώριζουν). Αναλύοντας το προφίλ του αλήτη, που με τόση ευκολία πήρε μια ζωή,κάποιος διαπιστώνει τα παρακάτω: <…>

Διαθέτει μεγάλο αριθμό φίλων (στην πλειονότητά τους γυναίκες) τις οποίες ενημερωθηκαμε οτι προσέγγιζε μέσω Internet με εξαιρετικά ανήθικο και αισχρό τρόπο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από πρόσωπο στην λίστα των φίλων του που προσεγγίσαμε, το κτήνος συνομιλούσε δικτυακά με κοπέλες (από πολλές περιοχές της Ελλάδος αλλά και απο το εξωτερικό) και τους ζητουσε να ικανοποιήσουν τις άρρωστες ορέξεις του μέσω Skype ή Facebook Messenger. Όπως μάλιστα αναφέρουν, ικανοποιούσε τις άρρωστημένες του ορέξεις  ακόμα και εν ώρα εργασίας μέσω του κινητού του τηλεφώνου, κάτι για το οποίο καυχιόταν στους συνομιλητές του!
- Αυτό είναι το προφίλ του αλήτη βιαστή Χρήστου Παπάζογλου όπως είναι αυτή την στιγμή [δείτε εδώ]
- Ως φωτογραφία του προφίλ του είχε τοποθετήσει στο παρελθόν την μάσκα του γνωστού group χακτιβιστών Anonymous όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω Screenshot. Βέβαια κάτι τέτοιο δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά μιας και άνθρωποι που τον γνώριζαν μέσω Facebook επιμένουν οτι το κτήνος Χρήστος Παπάζογλουδιατεινόταν στις κατ ιδιάν συνομιλίες του ότι ήταν ισχυρός υποστηρικτής φασιστικών απόψεων, κάτι που όμως δεν διαπιστώσαμε ότι απεικονίζεται σαφώς στο προφίλ του στο Facebook. 
Σίγουρα οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous πρέπει να διερευνήσουν την σχετική πληροφορία και να διαπιστώσουν αν το κτήνος της Ξάνθης Χρήστος Παπάζογλου είχε κατορθώσει να διεισδύσει στο χακτιβιστικό κίνημα.
Facebook.Profile.3
- Δείγμα του κομπλεξισμού του κτήνους, που δεν πρέπει να τυγχάνει ίσης μεταχείρισης με τους υπόλοιπους ανθρώπους, αποτελούν και τα Likes των ιστοσελίδων που έχει στο Facebook profil του. Φαίνεται οτι ο αλήτης-βιαστής Χρήστος Παπάζογλου δεν μπορούσε να ενταχθεί στην κοινωνία και ως πεινασμένο ληγούρι επιζητούσε υποκατάστατα μέσω των κοινωνικών δικτύων. Θεωρούμε ότι μετά την αποτρόπαια πράξη του το Σέξ, οι Παρτούζες και τα Όργια δεν θα του λείψουν στην φυλακή! 
Facebook.Profile.2
Επειδή ο αιμοδιψής δολοφόνος Χρήστος Παπάζογλου διαθέτει ενεργή παρουσία στο Internet, η συντακτική ομάδα του SecNews θεωρεί ότι οι αρχές πρέπει να δείξουνιδιαίτερη μέριμνα τόσο στους προσωπικούς του υπολογιστές όσο και στο κινητό του τηλέφωνο. Πιθανόν εκεί να εντοπιστούν επιπλέον στοιχεία της παραβατικής και ανεξέλεκτης συμπεριφοράς του στο Internet!
Λόγω του ότι η θανατική ποινή δεν ισχύει στην Ελλάδα, ακόμα και για τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις, η συντακτική ομάδα του SecNews καλεί όλους τους αναγνώστες της ιστοσελίδας να προβούν στις σχετικές ενέργειες ώστε να “εξαφανιστεί” το προφίλ του κτήνους Χρήστου Παπάζογλου από το Facebook.
Τουλάχιστον τέτοια αποβράσματα δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να “μολύνουν” τα κοινωνικά δίκτυα και πρέπει όλοι να συνεισφέρουμε (ο καθένας με τον τρόπο του) ώστε να μην υπάρχουν τουλάχιστον στον κόσμο των δικτύων και του Internet. Ελπίζουμε ότι οι δικαστές θα προβλέψουν την μέγιστη των ποινών για το κτήνος Χρήστο Παπάζογλου, ώστε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του (χωρίς αναστολή ή εξαγορά ποινών) στην φυλακή. Όπως αναφέρουν και άλλα δικτυακά μέσα ενημέρωσης, τέτοια εγκλήματα δεν συγχωρούνται ούτε στην φυλακή όπου οι δράστες τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης από τους συγκρατούμενούς τους.
Σημείωση: Δείτε το προφίλ της Ζωής στο Facebook [εδώ]
Η φωτογραφία του προφίλ της μας άφησε κυριολεκτικά άφωνους (!).
joe.dalaklidou
Ευχόμαστε δύναμη στους γονείς και συγγενείς της αδικοχαμένης Ζωής για τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που βιώνουν.

Πηγήhttp://www.secnews.gr/archives/55649

No comments:

Post a Comment

wibiya widget