Monday, November 26, 2012

Κουβεντα για Παοκ..Κλάμμα στον ΠΑΟ,Πάλι τα πήραμε



Να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, που βρίσκεται στο ναδίρ μετά την ήττα 

από τον Πλατανιά και όπως αυτή ήρθε με τα... φαλτσοσφυρίγματα του Αρετόπουλου επιχείρησε 

στο περιθώριο της προπόνησης της Δευτέρας ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος είπε στους 

πράσινους πως οι αδικίες πρέπει να τους δυναμώσουν!



Ο Αργεντίνος τεχνικός είδε τους ποδοσφαιριστές του απογοητευμένους και επιχείρησε να αντιστρέψει το βαρύ κλίμα, λέγοντάς τους δύο λόγια πριν την έρναρξη της προπόνησης.
"Ξέρω ότι αισθάνεστε απογοητευμένοι από την αδικία που έχετε υποστεί, ειδικά επειδή δεν είναι η πρώτη φέτος. Ομως δεν πρέπει να το αφήσετε να σας νικήσει. Οι αδικίες πρέπει να μας δυναμώσουν. Πρέπει να προσπαθήσουμε να γίνουμε πιο σκληροί και να χρησιμοποιήσουμε την αδικία υπέρ μας", τους είπε αρχικά ο Ρότσα.
Στη συνέχεια απαίτησε προσήλωση ενόψει των αγώνων με την Προοδευτική και ιδιαίτερα τον Πανιώνιο: "Οφείλουμε να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και δεν έχουμε χρόνο να σταθούμε άλλο στο ματς με τον Πλατανιά. Είμαστε υποχρεωμένοι να αφοσιωθούμε στην Προοδευτική και μετά στον Πανιώνιο. Παραδοσιακά, η Νέα Σμύρνη είναι δύσκολη έδρα για τον Παναθηναϊκό".

Ντεμπουτάρει με Προοδευτική ο Σο
Η ώρα για να φορέσει την πράσινη φανέλα σε επίσημο παιχνίδι ο Πάπε Σο έφτασε. Ο Σενεγαλέζος μέσος υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε ιατρικά τεστ, προκειμένου να φανεί εάν έχει ξεπεράσει οριστικά τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε. Τα αποτελέσματα ήταν θετικά και ο γιατρός των πρασίνων, Παναγιώτης Κουλουμέντας, άναψε το πράσινο φως στον Χουάν Ρότσα να τον χρησιμοποιήσει.
Ετσι, σύμφωνα με το πλάνο που έχει καταρτίσει ο τεχνικός του Τριφυλλιού αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Πάπε Σο στο παιχνίδι με την Προοδευτική την Πέμπτη για το Κύπελλο Ελλάδος τουλάχιστον για ένα ημίχρονο, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και ταυτόχρονα να μην επιβαρυνθεί ιδιαίτερα.


ΑΛΛΕΣ Κυριότερες ειδήσεις

Ούτε κουβέντα για τον ΠΑΟΚ...



Ενα ευχάριστο απόγευμα στο ΟΑΚΑ...


Πολιτική κόντρα κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Α. Αλαβάνου



No comments:

Post a Comment

wibiya widget