Sunday, October 28, 2012

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ..αριστερο πλευρό



Γράφει ο 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΥΡΣΟβίτης

«Προσκυνώ τη χάρη σου Λαέ μου…» !
Μετά το’ 85 τα σκάνδαλα, πολιτικά και οικονομικά άρχισαν να απασχολούν πρωτίστως τα ΜΜΕ στο βαθμό που τα ενέπλεκαν και δευτερευόντως τον Ελληνικό λαό που έδειχνε να συνέρχεται από τη μέθη της «Αλλαγής» του’ 81.
Σήμερα. Τα ίδια σκάνδαλα άλλαξαν χέρια και μεγέθη. Σχεδόν τελειοποιήθηκαν.
Όλοι οι μηχανισμοί συγκάλυψης δουλεύουν νυχθημερόν για να μη πέσει τίποτε στο κενό. Είναι τόσο καλοκουρδισμένη η μηχανή της διαφθοράς που, στις μέρες μας, αμφιβάλω αν υπάρχει παρόμοια πουθενά αλλού στον κόσμο ! Στο μεταξύ, ο πλούσιος βοράς εξακολουθεί να μας δανείζει.. . Θα μου πείτε: Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Σιγά μην ασχοληθούν με τις μαλακίες του κάθε Υπουργού μας…Έλα όμως που ήρθε η ώρα να σταματήσουν αυτό το «καλαμπούρι» και οι δανειστές μας. Όχι γιατί φοβούνται αλλά, γιατί απλούστατα δεν είχαν λογαριάσει το βάθος και το εύρος της διαφθοράς στην πατρίδα μας. Οι Ιταλοί, σου λένε, προβλέψιμοι αλλά ετούτοι εδώ, πάνε να τινάξο
υν τους όρους του «παιχνιδιού» στον αέρα ! Σκάνδαλα συνέβηκαν και συμβαίνουν ακόμη και στις «καλύτερες οικογένειες» αλλά με τη διαφορά πως αυτά δεν «ξύνουν» τον αμφιβληστροειδή του λαού τους ούτε εκτρέφουν την ατιμωρησία.
Η «λίστα Λαγκάρτ» ήταν ακριβώς ένα τέτοιο προϊόν της Ευρωπαϊκής «ώρας τσαγιού». Και λοιπόν ; Πάλι η καλοκουρδισμένη μηχανή έκανε το θαύμα της δια μέσω δυο ηλιθίων και επικινδύνων μαζί πολιτικών (;) ανδρών ! Ο εις εξ’ αυτών μάλιστα φιλοδοξεί να παραμείνει στο τιμόνι του κόμματος που τον κανάκεψε.
Η περίφημη λίστα είναι μια γκολάρα στα δίχτυα της κοινής νοημοσύνης. Μια σφυριά στο κεφάλι κάθε σοβαρού Έλληνα. Ήταν θέμα χρόνου η διαρροή της πράγμα που έγινε, με πρωταγωνιστή τον δημοσιογράφο Βαξεβάνη.
Μ’αυτά και μ’ αυτά τίθεται πλέον ανοιχτά θέμα δημοκρατίας στην Ελλάδα. Οι παρελάσεις δεν αποσόβησαν το σοκ και ο χειμώνας έρχεται πιο «ψυχρός» από ποτέ.
Τι άλλο χρειάζεται ένας λαός για να διορθώσει όσα στο παλιό και πρόσφατο παρελθόν έπραξε ; Να ! Αυτό ακριβώς ζούμε: Τα πεπραγμένα εκδικούνται !
Σε ποιόν αύξοντα αριθμό σκανδάλων ξυπνάει η αποκαλούμενη, λαϊκή συνείδηση ;
Λαϊκή συνείδηση ! Χα ! Λατρεμένος όρος της αριστεράς. Μπούρδες ! Ο όρος «λαός» και τα υποπροϊόντα του «Λαϊκή κυριαρχία», «Λαϊκό μέτωπο», «Σοφός… »…χρησιμοποιήθηκαν τόσο πολύ από την αριστερά και με τόσες παραλλαγές που σήμερα οι λέξεις αυτές και οι έννοιες γδύνονται μπρός στα μάτια όσων την πίστεψαν. Ακυρώνονται ! Τι… λαός είναι αυτός που προτιμά: Τη μετανάστευση από το να διεκδικήσει δικαιοσύνη ; Τους φασίστες από τους πατριώτες ; Την υποταγή από την ανυπακοή ; Την άμυνα από την επίθεση ;…Αν κάποιοι φίλοι προστρέξουν να με ψέξουν για περί… αριστεράς, ένα θα τους πω : Η Ιστορία, με το αριστερό της πλευρό διάλεξε να κοιμάται.
Καληνύχτα !

No comments:

Post a Comment

wibiya widget