Monday, October 1, 2012

«Στήθηκε μπίζνα γύρω από το Γέροντα Παΐσιο» Τι λένε στη Μελβούρνη

«Στήθηκε μπίζνα γύρω από το Γέροντα Παΐσιο»
Γράφει  Βουλευτής του Σύριζα
Στο θέμα της ημέρας, τη σύλληψη στην υπόθεση του γέροντα Παΐσιου αναφέρθηκε μέσω του Facebook ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος για άλλη μία φορά δεν «μάσησε» τα λόγια του και αναφέρθηκε σε «μπίζνα που είχε στηθεί» γύρω από το γέροντα.                                                                          

Ο Π. Τατσόπουλος γράφει στο status του:                                             
«Γύρω από τον Γέροντα Παϊσιο -τι είπε, τι δεν είπε, τι εννοούσε με όσα είπε, τι εννοούσε με όσα δεν είπε- στήθηκε μια ανθηρή μακρόβια μπίζνα που άδειασε τις τσέπες πλείστων όσων αφελών, γέμισε τις τσέπες ολίγων ξετσίπωτων επιτήδειων και πυροβόλησε τη νοημοσύνη όλων.                                                                                                              
Για αυτό το πρωτοφανές μεταδικτατορικό σκάνδαλο, συγκρίσιμο μονάχα με το "Νερό του Καματερού" και την "Αθανασία του Αιγάλεω", κανένας εισαγγελέας δεν συγκινήθηκε. Τα αντανακλαστικά του Νόμου λειτούργησαν μονάχα όταν μια χιουμοριστική ιστοσελίδα κατέδειξε το μέγεθος του τσαρλατανισμού, με αποκορύφωμα την υιοθέτηση από τους τσαρλατάνους ενός "θαύματος" του Γέροντα που η ίδια η ιστοσελίδα κατασκεύασε.                                                                                                                             
Με άλλα λόγια; Κάποιος τόλμησε να ξεφωνίσει τους απατεώνες και αντί να μπαγλαρώσουν τους απατεώνες, μπαγλαρώσαν εκείνον που τους ξεφώνισε»                                                                              

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΑΙΣΙΟ ...ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ                                                                        
Σε πρόσφατη’’θρησκευτική’’ ραδιοφωνική εκπομπη στο 3ΧΥ καποιος ασθμαίνων κληρικός έπλεξε το εγκωμιο του μοναχού Παίσιου και περιέγραφε  μια λειτουργία  ανήμερα της γιορτής του γέροντα στν Ελλάδα ,όπου είχε πλημμυρίσει απο χιλιάδες υποστρικτές του Παίσιου.Ο ρασοφόρος της αρχιεπισκοπής δεν παρελειψε να μας πεί τα ...θαύματα του καλόγερου.. Μια Τετάρτη είπε που  μονή ήταν κλειστή,ένα ζευγάρι πηγε να προσκυνήσει κι ενω κανείς δεν ήταν εκει  κάποιο γεροντάκι τους ρώτησε τί θέλουν και τους άνοιξε την πόρτα όταν είπαν ότι ΄θελαν  να προσκυν΄σουν.. Και όταν αργότερα διηγήθηκαν στους άλλους καλογερους πως βρέθηκαν εκεί,οι μοναχοί άρχισαν να κτυπούν τις καμπάνες και  να φωνάζουν θαυμα ..αφού ο ίδιος ο πεθαμένος Παίσιος άνοιξε την πόρτα!!!!!                                                                     

Απο Fatsimare.gr  

No comments:

Post a Comment

wibiya widget