Monday, October 29, 2012

Η Κλειτου στο "γυαλι" και η Μαριλένα στη.. σφαγή!!!

Κουλουβάχατα κατάντησε την Τηλεόραση της ΕΡΤ ο  Σαμαράς-  και τα τσιράκια των συνοδοιπόρων που δέχονται να συγκυβερνούν ελπίζοντες να τους προάγουν οι προστάτες τους σε ηγετες και της δεξιάς και της Αριστεράς... Έτσι ενώ έκοψαν για χάρη του ..ξυλάγγουρου Δ ένδοια (tovima.) και του ..παΛιάτσου , (Τους έκοψα γιατί σχολίαζαν τον Δένδια...)
 τα παιδιά απο την   «Πρωινή Ενημέρωση»  μας έφεραν Κυριακάτικα τον νεκρόφιλο και  σαδομαζοχοφαταούλα Γιωργο Τράκα ,που έπρεπε το μικρόφωνο πρό πολλού να το βάλλει εκει απ όπου ξεκινούν οι στοματικές του "αφοδεύσεις" (έτσι έλεγε χθες το ,,, το "χέσιμο" που του έκαναν Μητρόπουλος,Διαμαντάκου και άλλοι "συνάδελφοί" του) και όχι να βρωμίζει τον κόσμο όλο έναντι αδράς αμοιβής ..όπως έλεγε και ξαναέλεγε ότι έπαιρνε  απο τους αξιότιμους εκδότες  του τόπου μας..Κόκκαλη,Κοντομηνά, Αλαφούζο ..κουλουπού ..κλπ.
Κλικ'αρετε διπλά στη φωτογραφία του για να
δειτε το βίντεο ΄πατηστε εδω
www.palo.gr/cluster/multimedia/politikh-nea/628/?
clid=5971293&mid=70881

Και ενώ δειωχνουν  Σαραφογλου και πολλούς ακομα καλους δημοσιογράφους ,δίνουν "πρώτο τραπέζι πίστα" στην σούπερ αντικειμενική Τζουρναλίστα Κλειτου που  σε παγκόσμια κλίμακα παιρνει το βραβείο χαφιεδισμού και φανατισμού  με το να ρωτήσει τον Ικανότατο -και ουχί "παλιοδάμαλο"- "τι γινεται με τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ δημοσιογράφους που πλημμύρισαν την ΕΡΤ.." /diktyon...
Παιδιά μπορει να ζουμε στου "διαόλου τη μάνα" αλλά σας βλέπουμε και σας.. "συχαινόμαστε" όταν πατε να μας σώσετε μ αυτούς που μας κατέστρεψαν και μας έφεραν σ αυτο το χάλι..
Δεν μας νοιάζει αν είστε διορισμένοι και ικανοί για όλα..   Αφήστε τους ανθρωπους που αγαπούν τη δημοσιογραφία να μας  ενημερώνουν ,και μη προκαλειτε με Χατζηδάκηδες ,Παυλόπουλους, Μειμαράκηδες, Βουλγαράκηδς, και ολους τους τραμπούκους που περισσότερο θυμίζουν ΕΡΕ παρα ...Πολιτική Άνοιξη!!

ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΙΠΟΔΩΝ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ "Ξεδοντιάζει" ΤΡΑΓΚΑ .. στα Νεα -Η κόκκινη φόρμα του Τράγκα και οι μυστικές υπηρεσίες.

Απεργίες από αύριο το πρωί στην ΕΡΤ

Ο Σάντι «χτυπάει» σε περιοχές του Νιού Τζέρσεϊ, της Νέας Υόρκης ...

No comments:

Post a Comment

wibiya widget