Sunday, October 21, 2012

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΜΗ Η γυμνή αλήθεια της Χρυσής Αυγής


«Γεια σου ρε Λιάκο Λεβεντόπαιδο...» γράφει κάθε φορά που ο Κασιδιάρης ξεσπαθώνει στη Βουλή, ενώ όταν ο Καιάδας παρεµβαίνει υπέρ της αστυνοµίας, τον προτρέπει λέγοντάς του: «Ρίχτα Καιάδα»

Σήμερα βγαίνει... από τα ρούχα της με την κατάσταση, στο παρελθόν, ωστόσο, οι λόγοι ήταν επαγγελματικοί. Εξου και η φωτογράφηση για το «Playboy» (πάνω), πολύ πριν ντυθεί στα χρώματα της ΧΑ. Η πρώην Pl
Σήμερα βγαίνει... από τα ρούχα της με την κατάσταση, στο παρελθόν, ωστόσο, οι λόγοι ήταν επαγγελματικοί. Εξου και η φωτογράφηση για το «Playboy» (πάνω), πολύ πριν ντυθεί στα χρώματα της ΧΑ. Η πρώην Playmate σηκώνει το λάβαρο του κόμματος. Κάτω, με το ίνδαλμά της, βουλευτή Γ. Γερμενή, πιο γνωστό ως «Καιάδα».
Από όλα έχει ο µπαξές! Θρησκεία, πατρίδα, οικογένεια από τη µια, χυδαίους χαρακτηρισµούς, λαϊκισµό πέρα από τα όρια, και εσχάτως πολύ γυµνό... από την άλλη.
Πρόκειται για τις δύο όψεις της Χρυσής Αυγής και των βουλευτών της, που από τη µια υπερασπίζονται έξω από το θέατρο «Χυτήριο» τα θεία, βρίζοντας ηθοποιούς και θεατές, πάντα... µε χριστιανική διάθεση, και από την άλλη καταδιώκουν και εξευτελίζουν πρόσφυγες και µετανάστες, κάτι που δεν θα έκανε σίγουρα ο Χριστός! Θρησκοληψία προς άγραν ψηφοφόρων και ιδεολογικός «αχταρµάς» για εµπροσθοφυλακή! Αυτά τα βαθιά ιδεολογικοπολιτικά χαρακτηριστικά έφθασαν να εµπνέουν µέχρι και τα κορίτσια του Playboy... µε συνέπεια ένα από αυτά, η Χριστίνα Σάµη, να σηκώνει ψηλά το λάβαρο του κόµµατος, στους αγώνες των δρόµων της Χρυσής Αυγής.
Η πρώην Playmate Χριστίνα Σάµη, που σπούδασε φιλολογία στο Πανεπιστήµιο Ιωαννίνων και επισήµως δηλώνει γυµνάστρια και DJ, διεκδικεί τον τίτλο της πιο σέξι υποστηρίκτριας της Χρυσής Αυγής.
Η «οξυζενέ» Χριστίνα «διαρρηγνύει τα ιµάτιά της» στο facebook υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη και του Καιάδα -κατά κόσµον Γ. Γερµενή- ενώ µεταξύ των τραγουδιστών Θάνου Πετρέλη και Αντώνη Βαρδή προτιµά τον «χρυσαυγίτη»... Πέτρο Γαϊτάνο.
«Γεια σου, ρε Λιάκο Λεβεντόπαιδο...» γράφει κάθε φορά που ο Κασιδιάρης ξεσπαθώνει στη Βουλή, ενώ όταν ο Καιάδας παρεµβαίνει υπέρ της αστυνοµίας, τον προτρέπει λέγοντάς του: «Ρίχτα Καιάδα». Σε άλλη καταχώριση επικροτεί την είδηση για τον Καλαµατιανό πολίτη που επιτέθηκε στους Αλβανούς που µπήκαν στο σπίτι του µε σχόλια του τύπου: «Γεια σου ρε πατριώτη».
Φανατική του «Στόχου»
Διαβάζει φανατικά τον «Στόχο», έκδοση του συγκεκριµένου πολιτικού χώρου, κι αναρτά κοµµάτια του στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Η Χριστίνα βρέθηκε στην επικαιρότητα το 2005, µε αφορµή τη συµµετοχή της στον διαγωνισµό Playmate. Δεν κέρδισε τον τίτλο αλλά «εξαργύρωσε» τα εντυπωσιακά σωµατικά της προσόντα µε ένα εξώφυλλο στο «Playboy». Στις τότε συνεντεύξεις της δεν είχαν φανεί οι πολιτικές της αναζητήσεις. Αργότερα οδηγήθηκε στη Χρυσή Αυγή, τις απόψεις της οποίας εσχάτως ενστερνίζεται.
Ανάµεσα στις προκλητικές πόζες που παίρνει όταν ο φακός την ακολουθεί, κι αυτές οι πόζες αναρτώνται προς τέρψιν οφθαλµών στο Διαδίκτυο, βρίσκονται και οι... πολιτικές της φωτογραφίες. Μαύρο µπλουζάκι µε στρας νεκροκεφαλή, καπελάκι και µαύρη ασορτί µε την µπλούζα σηµαία. Ετσι η πρώτη χρυσαυγίτισσα Playmate είναι πλέον γεγονός!
Η Χρυσή Αυγή έχει καταφέρει στο ανάµεικτο συνονθύλευµα των οπαδών της να ενσωµατώνει όσους δήθεν δεν έχουν φωνή. Κι αφού δεν έχουν, αποκτούν τη φωνή του βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου, όπως αυτή ακούστηκε έξω από το «Corpus Christi», το πιο πρόσφατο σηµείο ανάφλεξης.
Εντέχνως αναζητούν «κοινωνικές τρύπες» στο σύστηµα, που λόγω της οικονοµικής κρίσης έχουν πολλαπλασιαστεί, κι εκεί στήνουν παγίδες για οπαδούς. Ετσι απλώθηκαν, από τον απελπισµένο άνεργο και τον φτωχό εργάτη του Περάµατος, τον Κυψελιώτη κάτοικο που υποφέρει από το πλήθος των µεταναστών στη γειτονιά του, µέχρι και κάποιες κυρίες της Εκάλης, που αποφάσισαν να επαναστατήσουν έχοντας λυµένα... τα προβλήµατά τους, µε ψήφο στη Χρυσή Αυγή.
Δεν είναι διόλου περίεργο λοιπόν που ακόµη και τα... κουνελάκια έσπευσαν να δαγκώσουν το καρότο της Χρυσής Αυγής.
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ Απο το ΕΘΝΟΣ Αθηνών 21-10-12

Μια playmate στην πρώτη γραμμή της Χρυσής Αυγής


No comments:

Post a Comment

wibiya widget