Monday, September 24, 2012

Eπι τέλους..Ψαχνουν για κλέφτες στη Βουλή!!!! Φυσικά το διαψευδουν οι πρώην και νύν πρωτοκλασσάτοι..




Ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης και οι πρώην υπουργοί Γιώργος Βουλγαράκης και Μιχάλης Λιάπης διαψεύδουν κατηγορηματικά τα περί ανάμειξής τους σε υπόθεση μαύρου χρήματος, η οποία, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στον κυριακάτικο Τύπο, ερευνάται από τις εισαγγελικές αρχές και το ΣΔΟΕ

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews, επικαλούμενο καταθέσεις μαρτύρων, υποστηρίζει ότι οι τρεις πρώην υπουργοί εμπλέκονται σε υπόθεση αγοραπωλησιών ακινήτων την περίοδο 2005-2008, που βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις αρχές.

Ο κ. Μεϊμαράκης, σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρει ότι πληροφορήθηκε για το δημοσίευμα μόλις επέστρεψε από το εξωτερικό και δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν έχει καμία εμπλοκή. 

«Δηλώνω με κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία εμπλοκή έχω και τη Δευτέρα το πρωί θα προσέλθω στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για να ζητήσω την άμεση διερεύνηση και διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης. Αυτονόητο είναι ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου» ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της Βουλής.

«Ας σταματήσει πια αυτή η τακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα. Δεν γνωρίζω ούτε κατ' όψη, απολύτως κανένα από τα αναφερόμενα πρόσωπα στο ρεπορταζ της Real news και πολύ περισσότερο δεν έχω σχέση με τα αναγραφόμενα. Έδωσα ήδη εντολή να κινηθούν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες εναντίον όσων ισχυρίζονται αυτά τα μυθεύματα» ανέφερε, με μήνυμα που έγραψε στο Τwitter, ο Γιώργος Βουλγαράκης.

Στο ίδιο κλίμα και ο Μιχάλης Λιάπης, δήλωσε: «Δεν γνωρίζω ούτε τον κ. Ζωγραφάκη ούτε τον κ. Καρούζο. Αισθάνομαι οδυνηρή έκπληξη για το γεγονός ότι αναμειγνύουν το όνομά μου. Το θεωρώ απάνθρωπο. Τη Δευτέρα καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του συγκεκριμένου κυρίου».

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

1 comment:

  1. Για τον εκλαμπρότατο κ.Χατζηδάκι..δεν λένε τίποτα·,
    Τζάμπα δηλαδή τον έδειραν·,Τυχαία·,...Δε ΝΟΜΙΖΩ

    Ανάποδος

    ReplyDelete

wibiya widget