Wednesday, September 26, 2012

Αυτός είναι ο παραγωγός της ταινίας που ανάψε φωτιά στον Αραβικό κόσμο


Αυτός είναι ο παραγωγός της ταινίας που ανάψε φωτιά στον Αραβικό κόσμο
Για πρώτη φορά βγαίνει στη δημοσιότητα το πρόσωπο του παραγωγού της ταινίας «Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων» που προσβάλει τον Μωάμεθ και έχει προκαλέσει αιματηρές διαδηλώσεις σε πολλές μουσουλμανικές χώρες.

Στη φωτογραφία ο Νακούλα Μπασελί Νακούλα διακρίνεται σε ένα διάλλειμα από τα γυρίσματα της ταινίας του, συντροφιά με την 21χρονη ηθοποιό Anna Gurji η οποία δηλώνει ότι εξαπατήθηκε από τον παραγωγό και παρότι αθώα, τρέμει για τη ζωή της (και τη ζωή των συγγενών της) λόγω της οργής του μουσουλμανικού κόσμου.

Το FBI έχει ανακοινώσει επισήμως ότι πράγματι ο 55χρονος Νακούλα Μπασελί Νακούλα, γνωστός και ως Σαμ Μπακίλε, είναι ο άνθρωπος πίσω από την ταινία «Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων» που έβαψε με αίμα τις αμερικανικές πρεσβείες στη Μέση Ανατολή και τη βόρεια Αφρική.

Όταν οι αστυνομικοί τον συνόδευσαν από το σπίτι του στο τμήμα για ανάκριση είχε κρύψει όλα του τα χαρακτηριστικά καθότι και ο ίδιος, από την ημέρα που βγήκε στη δημοσιότητα το όνομά του, φοβάται για τη ζωή της οικογένειάς του.
Ο παραγωγός είναι Αμερικανός πολίτης, αιγυπτιακής καταγωγής και Χριστιανός Κόπτης, γνωστός στις αστυνομικές αρχές από τη σύλληψή του για διακίνηση ναρκωτικών.

Από τη φυλακή βγήκε πέρσι τον Ιούνιο και άρχισε την παραγωγή της επίμαχης ταινίας προσλαμβάνοντας ένα σκηνοθέτη ο οποίος γυρνά κυρίως ταινίες soft πορνό.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget