Wednesday, September 19, 2012

Ρ Υ Θ Μ Ο Σ ..Ο Νέος ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ Μελβούρνης..



Η ώρα έφτασε..Ο νέος Ραδιοσταθμός ,που ακούει στο όνομα ΡΥΘΜΟΣ σύντομα θα... ρυθμίζει τη ζωή μας ,την ψυχαγωγία μας και ότι άλλο χρειάζεται ένας σύγχρονος Έλληνας και Αυστραλοέλληνας για να μπεί και πάλι μπροστά στο παγκόσμιο χωριό που χωράει πια και σε ’’καμαρούλα μια σταλιά’’.
Ο Σταθμός ήδη βρίσκεται στο Όκλυ ,εκει που έγινε ήδη η Πλατεία ..Συντάγματος ,η Ασκληπιού Τρικάλων, ή όπως αλλοιως λέτε στην περιοχή σας το δρόμο που συναντούνται οι συμπολίτες σας.
Αν και ποτέ δεν πρέπει να κρατάμε τρανό καλάθι,οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω απο το ΡΥΘΜΟ υπόσχονται πολλά και πιστεύουν ότι θα φανούν αντάξιοι των προσδοκιών της παροικίας..
‘‘ Δεν λέω πολλά, αλλα σίγουρα ο σταθμός που ετοιμάζεται θα βάλει δυνατά την σφραγίδα του στην Παροικία και στην Αυστραλία..’’ μας είπε πριν λίγη ώρα ο πρωτεργάτης αυτης της ιστορικής  κίνησης. Σύντομα θα σας παρουσιάσουμε πρόσωπα και καταστάσεις..συνεντευξεις και ότι άλλο θέλετε να μάθετε για το νέο ΡΥΘΜΟ μας.
Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ που προωθεί καθε θετική ενέργεια των Ελλήνων της Αυστραλίας αλλα και του απανταχού Ελληνισμού..θα σας κρατα ενήμερους για όλα...
Φυσικά και θα είμαστε  πάντα δίπλα και στον ιστορικό σταθμό που ο φίλος μας  ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ίδρυσε ,στο Ράδιο 3ΧΥ-Ράδιο Ελλάς, έστω κιαν καμμια φορά η κριτική μας είναι αυστηρή.. Το έργο του αείμνηστου πατριώτη δεν θα χαθεί γιατί έγινε για τους Έλληνες, και θα υπάρχει όσο υπάρχουν Έλληνες ...
Περισσότερα για τα ραδιοφωνικά μας... σε λίγο.. ‘‘Ε’’ 

1 comment:

  1. Με το καλό παιδιά ..Και μεταδώστε το Ελληνικό πνευμα παντου..
    Οι έλληνες διακρίθηκαν και εξοντώθηκαν για το μυαλό και την ανθρωπιά,όχι για τα πλούτη και τη βία..
    Κι αυτα τα χρειαζόμστε όλοι οι άνθρωποι της ΓΗΣ,προπαντός ΤΩΡΑ..

    Ε.ΕΠΙΚΟΥΡΙΔΗΣ

    ReplyDelete

wibiya widget