Saturday, September 22, 2012

ΚΡΗΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ

Για να βραβευθόυν τα καλύτερα κρασιά της περυσινής σοδειας των Ελλήνων μερακληδων της Μελβουρνης,δόθηκε βραδιά ’’ντίσκο’’ χθες βραδυ στην Κρητική αδελφότητα με ΝΤΙ ΤΖΕΥ  τον Τάσο Γαλάνη, όπου και έγινε χαμός..

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


Καραγκούνα και Τσοπανάκος στον Κρητικό χορό βραβεύτηκαν

Sep 22, 2012

ΚΡΗΤΙΚΟΙ και Κρασοπαραγωγοί Μελβούρνης στο χορό

Sep 22, 2012

ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ
H Νεολαία των Κρητών Μελβούρνης χορεύει και λάμπει..



Ο πρωην πρόεδρος της Κρητικής Αδελφότητας κ.Χρήστος Πολέντας,φωτογραφίζεται κάτω απο τον Ελ.Βενιζέλο,όπου πολλοί του λένε ότι μοιάζει.


Ο Πρόεδρος της  Κρητικής Αδελφότητας κ. Ιωσήφ Μανατάκης (αριστερά) με τον   πρόεδρο της ΠΑΣΕΚΑ  καθηγητή  πανεπιστημίου κ. Κωστα Προκοπίου (δεξιά) με τον πρόεδρο της ΑΧΕΠΑ και ραδιοφωνικό παραγωγό Γιάννη Πούλιο και τη σύζυγό του και με τον κ Τάσσο Ρενέσση επιχειρηματία ..


Ο Τάσσος Γαλάνης ,όπου τον ακούτε στο 3ΧΥ- Ράδιο Ελλάς και στα βράδυα του Ντίσκο πάλι  λαλίστατος είναι και δημιουργεί τέτοιο κέφι που θα ζήλευαν πολλά συγκροτήματα..

Ο γνωστός τραπεζίτης κ. Χάρης Αλαβέρας (άνω και κάτω φωτό)  μετα της συζύγου του και άλλων φίλων χόρεψαν αρκετα  τη βραδιά αυτή..



Η Αναστασίαμε το φωτεινό χαμόγελό της  απο τη Φλωρινα, που διακρίνεται εδω με τον πάντα χαρούμενο σύζυγό της κ Βασίλη Μαργάνη,πήρε βραβείο για το χορό της στην ’’Καραγκούνα’’ ,το περιοδικό ΠΙΣΤΑ με τα πολλά(6) CD. 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget