Sunday, September 16, 2012

Τσίπρας- Δεν έχουμε διάθεση να βάλουμε φυλακή κανένα


 

''Eίμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε και αύριο αν οι 3 μας πουν ότι εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό και φύγουν,,,‘’
Τάδε έφη Αλέξης Τσίπρας κλείνοντας τη συνένετυξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη,πριν λίγα λεπτά..
Πριν το κλείσιμο ο κ. τσίπράς,μίλησε για σταθεροποίηση,για παράνομους, για συμφέροντα ισχυρών στη διακίνηση καυσίμων,παράνομων προιόντων,για αφαίμαξη του Ελληνικού πλούτου... αλλα ούτε ένα όνομα , ούτε μια κομπίνα να αποκαλυφθεί ούτε  μια λέξη που να ενοχλήσει τους κλέφτες και τους άρπαγες του πλούτου του Ελληνικού λαού...
Δυστυχώς πολλλοι καλοπερασάκηδες πρέπει  να χάρηκαν με την ευφράδεια και την γνωστή τακτική των Τσιριμόκων της αριστεράς  που μυρίστηκαν ψητό και τρέχουν όχι μόνο να τσιμπήσουν αλλά να  βάλουν και στην ...κατάψυξη για τα παιδάκια τους..
Λυπάμε συμπατριώτες αν περιμένετε να ρθει ο Τσίπρας και να σας βγαλει απο το αδιέξοδο..
Σαν καλος ‘‘αριστερός’’ ' έστω και στα παντελόνια,για να μιλάει μαυτη τη σιγουριά δεν χωρεί αμφιβολία,ότι κάποιες εντολές έχει πάρει απ αυτούς που τον διώρισαν σαυτη τη θέση,και φυσικά είναι έτοιμος σαν καλός ...γιές μεν να εκτελέσει τις οδηγίες τους..
Η συνέντευξη του Αλέξη με γύρισε πίσω, όχι μόνο στο 73, αλλα και στο 1955!!!
Ήμουν κοντα στα 10 όταν έτυχε να ακούσω στα Τρίκαλα την πρώτη πολιτική ομιλία.  Ο Παππούς μου ο Γεωργούλας και η γιαγιά Μαρία ,που είχαν υιοθετίσει τη μάνα μου είχαν φέρει φορτηγό στο χωριό και φόρτωσε το στάρι που ήθελαν να παραδώσουν στην...Ένωση. Μπήκαν αυτοί μπροστά στον οδηγό και εγώ ανέβηκα στην καρότσα και απολάμβανα απο  ψηλά ..καβάλα και θέαμα.. Δεν θυμάμαι που ακριβως άραξε το φορτηγό για να πάρουμε σειρά την άλλη μέρα αλλα΄αυτο που με παραξένευε ήταν ότι σ όλα τα Τρίκαλα ακούγονταν πολλοί ψίθυροι για το τί θα γίνονταν στο εξοχικό κέντρο Αύρα που ήταν κοντα στο ΠΑΛΛΑΣ,ΣΙΝΕΜΆ¦, ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΊΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΌΤΕ,  και που θα μιλούσαν το βράδυ Λεωνίδας Κύρκος και Μπριλάκης... Πρωτη φορά άκουγα αυτα τα ονόματα και μάλλον πρέπει να γίνονταν και ανακοινώσεις απο τα μεγάφωνα..γιατι  πολλοί έλεγαν ,’’παιδια όλοι το βράδυ στη συγκέντρωση και μη φοβάστε τους φασίστες..’’  ενώ άλλοι ακούγοντας τα μεγάφωνα  ξεσπούσαν με οργή ’’τά  καθάρματα, έσφαξαν τον κόσμο και τώρα θέλουν να μας το  παίξουν και σωτήρες.. ’’ κοντα στα Κάγκελα του κέντρου πλησίασα κι εγώ και λίγο μετα το ηλιοβασίλεμα έρχισαν να μιλάνε οι ηγέτες της αριστεράς .. Τι έλεγαν·, Σχεδόν τα ίδια που έλεγε πριν λίγο ο Τσίπρας..
Ιδιαίτερα ο Κύρκος ,πρώτη φορά άκουγα άνθρωπο να μιλάει τόσο γρήγορα και να κερδίζει παλαμάκια...Μιλούσε για δικαιο εργάτη,για δικαιοσύνη, για κεφάλαιο και ειλικρινά με διαφορετικά λόγια δε νομίζω να  ξέφυγαν όυτε ένα ...ιώτα ,απο τα όσα έλεγε και ο νέος σωτήρας και υποψήφιος πρωθυπουργός!!! Αναρωτιέμαι σε πόσα άτομα έταξαν  πρωθυπουργία οι επιλογείς τους και τρέχουν να εκπληρωσουν τις υποχρεώσεις τους..
Δυστυχώς ο κ Τσιπράς με τρομοκράτησε με τις απαντήσεις του γιατι δεν έχει τίποτα να προσφέρει στον Ελληνικό λαό.. μιλάει σαν υπάλληλος διορισμένος  και τα όσα μας έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρίου το 1973 σε μια συνένετυξη στη Μελβούρνης για το πως θα κυβερνούσε ...αν,τα ίδια ακριβ΄ς είπε κι ο Τσίπρας...
Μάλλον ο Αντρέας ήταν και πολύ πιο σκληρός ,ενω τούτος μας δίνει την εντύπωση ότι επι .. πρωθυπουργίας του θα τρωνε πολύ περισσότερα οι κλέφτες και τα λαμόγια..
Σταματώ γιατι δεν θέλω να σκεφτώ τίποτα άλλο ...
Σταματώ γιατί στα αυτιά μου αντηχούν σαν καμπάνα τα λόγια του ΟΥΚΑ,ενός διευθυντή μεγάλης πολυεθικής που δεν κινείται τίποτα αν δεν τους δώσει το ΟΚ...
Η συζήτησή μας ήταν για το πώς θα βγει η Ελλάδα απ την κρίση..
Σε λίγα λόγια η απάντησή του... ’’ Ας αφήσουν τις μαλακίες τύπου Τσίπρα οι Έλληνες κι ας βρούν μερικούς ειδικούς και εμπειρογνώμονες να βάλουν μια σειρά στα οικονομικά και να γνωρίζουν τι τους γίνεται και τι θέλουν γιατι κινδυνεύουμε να χάσουμε την πιο ίσως εύρωστη χώρα της Ευρώπης..
την πατρίδα μας με τους άσχετους και τους διορισμένους..’’
Ο ίδιος πιστεύει ότι εδω και μήνες έπρεπε να είχαμε κανει παύση πληρωμών να συγκεντρώσουμε χρήματα για την ανάπτυξή μας, γιατί τώρα οι άλλοιπήραν τα μέτρα τους και σκασίλα αν φύγει η Ελλάδα απο την ΕΕ..

ΥΓ... πριν 10 περιπου χρόνια σε εστιατόριο της θεσσαλονίκης,αριστερός απο την Κριθιά της Θεσσαλονίκης μας έλεγε ότι ο Λεωνίδας Κύρκος που ήταν μαζί στη Γυάρο..ήταν ένας χαυχιές του συστήματος και τίποτα παραπάνω.. Το έπαιζε είπε διερμηνέας με γραβατούλα και κουστουμάκι και κάθε απόγευμα στις 4 έβγαινε στο παράθυρο και φώναζε ’’..σύντροφοι βοήθεια με σκοτωνουν ..βοήθεια’’ και μετά σιωπή.. με κουστουμάκι περνούσε την ...εξορία του...
.. και δεν ξέρω γιατί, αλλα απ ολα του Αλέξη μου άρεσε  το..
''ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΥΛΑΚΗ..’’
Καλή... Ανάσταση.. Δ.



No comments:

Post a Comment

wibiya widget