Thursday, August 16, 2012

Καλημερόσπερα απο τη Μελι βούρ νη ...17-08-12


Σε καποιο αεροδρόμιο είχα διαβάσει κάποτε: " ΕΣΥ ,μπορει να μη ξέρεις να ’πετάς’ μπίζνες κλάς...αλλα τα παιδια σου ΞΕΡΟΥΝ.."
Δεν ξέρω γιατί, θυμήθηκα αυτη την πινακίδα, όταν άκουσα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινότητας έβαλε χέρι και πουλά τα σπίτια ,που αγόρασαν κάποτε οι γονείς και οι παππούδες των νεαρων που διοικούν σήμερα, για να κτήσουν ένα...ΠΥΡΓΟ.. !!
‘Μπράβο στα νιάτα πάντα ξέρουν να τρωνε τα έτοιμα..‘ λένε κάποιοι σαρκαστές προσθέτοντας ..‘κι όταν έχουν για μέντορες, χρυσοπλουμισμένους ρασοφόρους‘ ξεμπερδεύουν πιο γρήγορα τις καταστάσεις!!
Προσωπικά δεν πρόκειται να πάω στο κεντρο της Μελβούρνης ,αν ποτέ κτιστεί ο Πύργος των ‘Ορθοδόξων Ελλήνων‘(άραγε οι...ανορθόδοξοι δεν χωρούν εκεί’,)΄οχι γιατί φοβούμαι τα ύψη...αλλα γιατί κάθε φορά που μπαίνω στο Σίτυ, εισπράττω και ένα και παραπάνω πρόστιμα απο 66 δολλάρια .,μέχρι 300 !!!Δυστυχώς οι ‘κλέφτες κάμερες‘ ληστεύουν συνέχεια...και τρομοκρατούν τον κόσμο διαρκώς.. Κριμα .. Κι όμως· πολλοί πιστεύουν ότι το καλύτερο είναι να φτειάξουν ένα Πολιτιστικό κέντρο στο τεράστιο οικόπεδο του Μπουλίν, που να χωράει όλους τους Έλληνες και τα αυτοκίνητά τους κιας ξεχάσουν τον ‘Πύργο-λαγοφωλιά‘- στο Σίτυ που μάλλον θα φαίνεται νάνος μπροστα στα μεγαθήρια΄..


((((((((((((((((((((((((

Την ίδια άποψη με εμένα έχουν 2 πρώην πρόεδροι ,ένας αρχισυντάκτης,και πάρα πολλοί κοινοί θνητοί..

Κάποιος μάλλιστα αναρωτιέται αν τα χρήματα που θα εισπράξουν απο τα σπίτια,τους τα ζητήσει η χαροπαλεύουσα σήμερα Ελλάδα,για τα εκατομμύρια που μας έδωσε όταν χαροπαλεύαμε εμείς και είχαμε πει, πως αν ποτέ πουλήσουμε, να επιστραφούν στα πάτρια ταμεία... Τί λέει άραγε η πάντα χαρούμενη Γενική Πρόξενος κ. Λιανίδου·, 

((((((((((((((((

ΝΑ ΜΟΥ πείτε τί να πρωτοπρολάβει κι αυτή‘, με πρωθυπουργούς ,με παράγοντες ,με επιχειρηματίες ,με ποιον να πρωτοσυναντηθεί και πως να τα βγάλει πέρα που για ένα απλό πληρεξούσιο  να πάρεις απο το Γ.Προξενείο χρειάζεσαι να κλείσεις ραντεβού πάνω απο μήνα: 
Η κρίση έφερε καλαμπαλίκι στο ιδιόκτητο ,ευτυχώς προξενείο- και θενξ τον σημερινό πρέσβυ μας στην  Ινδονησία Γ.Βέη γιαυτό- και οι υπάλληλοι-κάποιος επιμένει ότι είναι απλήρωτοι και του ζητάνε δανεικά,κοντεύουν να πάθουν εγκεφαλικό απο τα.. ευχολόγια που ακούνε συχνά ’οταν οι βιαστικοί.. τους επισκέπτονται.. 

Αυτά για τώρα... και see u soon!!

TO KENTRI.. μελωμένο


No comments:

Post a Comment

wibiya widget