Sunday, July 15, 2012

ME TO NOMO KATΣΕΛΗ..Διαγραφή χρέους Τρικαλινού





(14/7/2012, 07:16) Δικαστική απόφαση του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας μειώνει κατά 2/3 τις οφειλές προς Τράπεζες
¨οπως γράφουν τα Trikaladay.gr, δικαιώθηκε κάτοικος της περιοχής Καλαμπάκας που προσέφυγε στη δικαιοσύνη για την μείωση των οφειλών του προς τρεις Τράπεζες.
Ο εν λόγω δανειολήπτης κατέθεσε αίτηση στο Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας κάνοντας χρήση του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, η οποία εκδικάστηκε στις 29 Ιουνίου.
Με την απόφαση του δικαστηρίου ο οφειλέτης θα πληρώσει τα 2/3 της συνολικής οφειλής του, καταβάλλοντας σε δόσεις το ποσό των 34.409 ευρώ από 96.237 που όφειλε συνολικά προς τις Τράπεζες Πειραιώς, Eurobank-Ergasias και Εμπορική.
Είναι ίσως η πρώτη δικαστική απόφαση για διαγραφή χρέους προς πιστωτικά ιδρύματα στο νομό Τρικάλων και αναμένεται να αποτελέσει οδηγό και για λήψη ανάλογων αποφάσεων για συμπολίτες που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους από δάνεια που έχουν λάβει..

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΛΗΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

Λ.ΚΑΤΣΕΛΗ.. Η ΜΟΝΗ που ακόμα δινει ελπιδες στους καταχρεωμένους των Τραπεζών.....

14 May 2012
EΛΛΑΔΑ :Ρύθμιση οφειλών υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Τώρα μπορείς να νιώθεις ασφαλής! Έχεις χρέη που αδυνατείς να εξοφλήσεις;. Κάνε χρήση του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. για Στεγαστικό Δάνειο, για ...
14 Apr 2012
οφειλών υπερχρεωμένων. νοικοκυριών. Μην πας απροετοίμαστος στην τράπεζα για την. ρύθμιση των οφειλών σου. Μην υπογράφεις ρυθμίσεις οι οποίες. μακροπρόθεσμα είναι σε. βάρος σου. Ενημερώσου! Ακόμα και αν έκανες ...

No comments:

Post a Comment

wibiya widget