Thursday, June 14, 2012

Κραυγή απόγνωσης πριν τον σκοτώσουν!


Λόγια αγανάκτησης και απόγνωση ήταν αυτά που πρόλαβε 
να πει ο άτυχος 52χρονος φαρμακοποιός στους δολοφόνους
 του «Πάλι ληστεία θα μου κάνετε, με έχουν ξαναληστέψει, τι 
άλλο θα μου πάρετε;»
Αυτα πρόλαβε να πει πριν οι αδίστακτοι κακοποιοί πατήσουν τη σκανδάλη και με πέντε σφαίρες του κόψουν το νήμα τις ζωής για να του αρπάξουν τις εισπράξεις της ημέρας.
Ο Σπύρος Πουκαμισάς έκανε το μοιραίο λάθος να αντισταθεί στους ληστές και εκείνοι έδειξαν το αδίστακτο πρόσωπο τους. Τον πυροβόλησαν πέντε φορές οι δύο σφαίρες τον βρήκαν στον θώρακα και η τελευταία ήταν η χαριστική βολή αφού ήταν στο κεφάλι. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με ένα κίτρινο αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει στο σημείο.
Τραγική ειρωνεία της τύχης είναι πως ο 52χρονος φαρμακοποιός έπεσε νεκρός κοντά στη διασταύρωση των οδών Π. Νικολαΐδη και Περικλέους στου Ρέντη, στο σημείο δηλαδή που αδίστακτοι γεωργιανοί κακοποιοί πριν από ένα χρόνο είχαν εκτελέσει με καλάσνικοφ δύο μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ.
Οι δράστες προφανώς είχαν παρακολουθήσει τις κινήσεις του θύματος και είχαν αποφασίσει σε πιο σημείο θα του έστηναν το καρτέρι του θανάτου. Μόλις έκλεισε το φαρμακείο και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο του για να πάει στο σπίτι του οι κακοποιοί του επιτέθηκαν.
Ο άτυχος Σπύρος Πουκαμισάς ήταν οικογενειάρχης πατέρας δύο κοριτσιών και πριν από ένα χρόνο είχε ξαναπέσει θύμα ληστών έξω από το σπίτι του στην Καλλίπολη του Πειραιά. Τότε τον είχαν τραυματίσει στα χέρια με μαχαίρι.
πηγή: iefimerida.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget