Wednesday, June 27, 2012

Συνταγές «μαϊμού» –Έγραφαν Βιάγκρα σε 5χρονους και καρκινοπαθείς


Το πακέτο των...παράλογων συνταγών θα σταλεί στο υπουργείο Υγείας για να αποδοθούν ευθύνες Φωτογραφία αρχείου
Επιδημία ...στυτικής δυσλειτουργίας σε ...5χρονους διαπίστωσαν οι έλεγχοι σε χειρόγραφες συνταγές γιατρών που έγραφαν παθιασμένα Βιάγκρα, όχι μόνο σε μικρά παιδιά αλλά και σε ασθενείς με προβλήματα υγείας που απαγορεύουν το μαγικό μπλε χαπάκι. Οι έλεγχοι της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης στο χάος των χειρόγραφων συνταγών συνεχίζονται.
Τα διάσημα μπλε χαπάκια ,όπως διαβάζουμε στην ΕΡΤ,δίνονταν σαν καραμέλες από γιατρούς σε όλη την Ελλάδα μέχρι πριν από λίγο καιρό που η συμμετοχή του ήταν μηδενική και η συνταγογράφηση στο χέρι. Οι επιτήδειοι δεν δίστασαν το 2010 να γράψουν Βιάγκρα ακόμα και σε 5χρονο παιδί! (πλάνο συνταγής που γράφει έτος γέννησης 2005).
Το Βιάγκρα ήταν ο πρωταθλητής στις προτιμήσεις της συνταγογράφησης των γιατρών. Μέσα σε 3 μήνες εντοπίστηκαν μόνο από ένα ταμείο 230 συνταγές που γράφτηκαν αδικαιολόγητα π.χ. σε ασθενείς με καρκίνο εντέρου ή με σακχαρώδη διαβήτη, όπου απαγορεύεται ρητά. Οι έλεγχοι αποκάλυψαν ακόμα πως ιερέας χωριού έλαβε...ορμονοθεραπεία για να τεκνοποιήσει!
Οι έλεγχοι των υπευθύνων της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης αποκάλυψαν ακόμα ότι ένα φαρμακείο στην Κέρκυρα εκτελούσε τις περισσότερες συνταγές στη χώρα. Μάλιστα, τα φάρμακα "ταξίδευαν" στην Αλβανία!!!!

Και πολλοί διαμαρτύρονται ακόμα και γυρεύουν τις παληες καλές...ημερες..

No comments:

Post a Comment

wibiya widget