Monday, May 14, 2012

Good Day Palavs!!! Mάλλον.. νάτος ο πρωθυπουργός


"Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα με το υπάρχον πολιτικό προσωπικό (εκλεγμένα σούργελα ) , ούτε ο Τσακ Νόρις δεν μπορεί να τους βάλει να σχηματίσουν βιώσιμη κυβέρνηση...όχι ο Παπούλιας ".LEF PAP,απο το ΦΒ..

Ευτυχώς οι κινούντες τα νήματα του κουκλουθέατρου της Ελληνικής πολιτικής ζωής-καθώς και της Ευρωπαικής - δεν έχουν όρεξη να ταλαιπωρούν κι άλλο τα 'κουκλάκια " τους, κι όπου να είναι θα δωσουν τέρμα στην αγωνία τους..
Αβραμόπουλος.είπαν κάποιοι να αναλάβει πρωθυπουργός αλλά σίγουρα και ο λεβέντης Αντώνης δεν μπορει να αφεθει με το συμβόλαιο στα χέρια που γράφει ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ οφ Γκρής.. 
Πιθανόν και ο Τσίπρας να έχει μια τέτια εντολή αλλα όχι σήμερα.. ισως τον έχουν προετοιμάσει για πιο βρώμικες δουλειές ..για τη διάλυση της Ευρώπης...π.χ.
Ευτυχώς όμως το παληκάρι των Τρικάλων που μοιάζει λίγο τον Φλωράκη και λίγο τον Σαράφη, όπως το 89 ήταν εκεί όταν τον χρειάστηκαν  το ίδιο θα γίνει και σήμερα...
Για να επιβεβαιωθει το Ρηθέν της Θείας του Αντώνη..ότι "απο τότε που γεννήθηκε τον προετοιμάζουμε για πρωθυπουργό.."
Λέτε; Για να δούμε..

ΑΝΤΙΠΟΔΟΣ
====================================
Κι ένα σχολιο απο τον εκδότη του "Πρώτου Θέματος" Τάσο Καραμήτσιο

Ξυπνήστε στο παρά ένα πριν γίνουμε Αργεντινή

Η χώρα βρίσκεται σε ομαδική παράκρουση. Τα γκάλοπ που γίνονται τώρα βγάζουν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η κοινή γνώμη θέλει -λένε οι ίδιες δημοσκοπήσεις -να συγκροτηθεί κυβέρνηση και να μην γίνουν εκλογές. Χρεώνει ταυτoχρόνως στον κ.Τσίπρα την απροθυμία του να συμπράξει σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Αλλά πάρα ταύτα τον έχει  πρώτο .Οι έλληνες είναι επίσης κατά 80% υπέρ του ευρώ αλλά γνωρίζουν ότι αυτά που λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα υπέρ του ευρώ.
Οι κόσμος ακούει  τον κ.Τσιπρα και τον εκπρόσωπο Τύπου του να κατηγορεί τα Μέσα Ενημέρωσης ότι καλλιεργούν κλίμα πανικού  ότι θα καταρρεύσει η οικονομία και οι τράπεζες. Αν πάει όμως κανείς σήμερα στις τράπεζες η ρωτήσει τραπεζικούς υπάλληλους θα πληροφορηθεί ότι υπάρχει τεράστιος  πανικός. Οι καταθέτες τραβάνε λεφτά για το συρτάρι, στέλνουν έξω ότι μπορούν και φυσικά το ερώτημα που θέτουν όλοι γύρω μας είναι αν θα γίνει κυβέρνηση και ποσό αντέχει το σύστημα.

Ε λοιπόν για να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο το σύστημα αν όλοι παίρνουν τα λεφτά τους και αν οι πολιτικοί (με Τσίπρα η χωρίς σημασία δεν έχει πια) συνεχίζουν την εγκληματική απραξία και τα παιχνίδια μιας ηλίθιας και αδιέξοδης τακτικής δεν αντέχει. Δεν μένουν παρά μόνο λίγες μέρες για να συμβεί στην Ελλάδα το φαινόμενο Αργεντινής. Να ορμήσει ο κόσμος στα γκισέ και να μην μείνει τίποτα όρθιο. Εμείς θα τελειώνουμε και ακόμα θα   συζητάει  ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο ,τον Κουβέλη και τον Τσιπρα. Λοιπόν άντε ξυπνήστε γιατί αυτή τη φορά κυριολεκτικά χανόμαστε.

  Πρώτα ο Παπανδρέου με την τραγική πολιτική της διετίας και το πολύ ύποπτα «αφελές» δημοψήφισμα μετά  ο Σαμαράς με την εμμονή του για εκλογές και τώρα ο Τσίπρας που δεν έχει καταλάβει ότι θα χρεωθεί αυτός την πτώση της χώρας στην τελική της φάση και μάλιστα αδίκως. Επιτέλους κανένας λογικός;
14/05/2012 15:31

No comments:

Post a Comment

wibiya widget