Tuesday, May 15, 2012

ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ κ.α στο ΦΒ..

ΝΙΚΗ ΤΣΕΛΙΚΑ
ΝΙΚΗ ΤΣΕΛΙΚΑ 
(Αρχισυντάκτρια στην ΕΡΤ)


Βαίνομεν προς εκλογάς!!!


  • Costas Aggelou NoDark Παλι θα ρωτανε ολοι τι θα ψηφισουν,χαχαχα!!! Βοηθεια μας-


  • ΝΙΚΗ ΤΣΕΛΙΚΑ Πάνω που είπαν(-με) "ουφ αποφάσισα! Ούφ ψήφισα", αντε πάλι στην περισυλλογή και στην περίσκεψη!!! Και το χειρότερο: πάλι θα μας τάζουν λαγούς με πετραχήλια γμτ....

    Τετέλεσται!!!
    Τί τέξεται η επιούσα;;;
    Ίδωμεν...

    Εκλογές! Κατά 99,9%...


Ν.ΤΣΕΛΙΚΑ
Τριγυρίζει στο μυαλό μου διαρκώς το 1989...
Τότε που ο Κων/νος Μητσοτάκης, ο Ανδρέας Παπανδρέου 
και ο Χαρίλαος Φλωράκης (επικεφαλής τότε του ενιαίου ΣΥΝασπισμού)
σχημάτισαν την Οικουμενική Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Ξεν. Ζολώτα...
Μικρή λεπτομέρεια: Μητσοτάκης και Φλωράκης, λίγες εβδομάδες πριν,
είχαν παραπέμψει τον Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο...
Έτσι, για να συγκρίνουμε και το μέγεθος των πολιτικών μας τότε και τώρα...
******
Από τα πρακτικά της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών:
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος): Έχουμε «τα όπλα παρά πόδα».
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Έτσι έληξε και ο Δεύτερος Παγκόσμιος.
ΑΛΕΞIOΣ ΤΣΙΠΡΑΣ (Πρόεδρος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς): Θα μας εξηγήσετε άλλη στιγμή πώς έληξε ο Δεύτερος Παγκόσμιος." (!!!!!!!!!)
Συγνώμη, αλλά αν αυτό δεν δείχνει αυθάδεια, τί δείχνει;;;;


================================

=======================================

NIKOS ELLIS
Εκανε η μυγα κω... κι'εχ.....τον κοσμο ολο και οχι μονο.Απο κι'ως που, βαζει ορους στον Προεδρο ο κ.Τσιπρας;Τοσο πολυ μεγαλωσε;Αν ειχες κανει αγαπητε μου κατι,αν ειχες επιτυχει 
κατι,θ'ασουν πιο μετριοφρων.Μεσα στην σημερινη φορτισμενη συγκινησιακα κατασταση ,16,7% πιανει οποιοσδηποτε που διαθετει προσοντα δημαγωγικα.Αυτο δεν ειναι εργο.Αυτο θυμιζει παικτη στο χρηματηστηριο,που ανεμενε να επενδυση,μολις καταρρευσουν οι τιμες και υπαρχει συγχυσης και αγωνια στον κοσμο.Αυτο δεν ειναι εργο,ειναι εμετος.
+++++++++++++++++++++
Stefanos Tzoumakas

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ


  • τις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο προπαγανδίζουν σε καθημερινή συνεννόηση την από κοινού στάση που υποδεικνύει η διαπλοκή της Αθήνας. Είναι σύμπλεγμα συμφερόντων που καταρρέει. Τα ίδια έκαναν και εναντίον του Ολάντ στο Παρίσι. Είναι σύμπλεγμα καναλαρχών, παρασιτικού κεφαλαίου και εξαγορασμένων από τα πολιτικά κόμματα του μνημονίου. Προσπαθούν με κάθε εκφοβισμό να επαναφέρουν τον ηττημένο μονόδρομο, για τις δουλειές τους και για τη πολιτική τους επιβίωση. Έρχεται η σειρά της Μέρκελ.


    +++++++++++++++++++++

    Αυτη είναι η τελευταία ανάρτηση μου μέχρι το βράδυ των επόμενων εκλογών που πλέον θα γίνουν οπωσδήποτε. Θα στενοχωρησω όσους ηδονιζονταν να με βρίζουν. Όσοι φίλοι θέλουν να μου μιλήσουν ας μου στείλουν προσωπικο μήνυμα. Θα απαντήσω σε όλα. Αλλα δεν έχει νόημα να συνεχίσω. Η κοινωνία βρίσκεται σε γενικευμένη παρακρουση κι εγω είμαι πολυ λόγος για να την εμποδισω να καταστραφεί. Ο λαός ας αναλάβει τις ευθύνες του. Κι εύχομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να έχω κάνει εγω το λάθος και τα πράγματα να πανε καλύτερα. Φοβάμαι όμως ότι έχουμε μπει σε περιπέτειες χειρότερες της Μικρασιατικής Καταστροφής. Ο θεός της Ελλάδας, αν υπάρχει, να λυπηθει τουλάχιστον τα παιδάκια μας.
    ====================



    ΤΑΚΗΣ ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ


    Η Φωτό Μου



    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ;


    15 Μάιου 2012

    Ένας λογικός άνθρωπος, δικαιούται να ρωτήσει: Πως είναι δυνατόν η χώρα από τη μια μέρα στην άλλη, να βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας; Πως γίνεται στη διάρκεια της εβδομάδας που μεσολάβησε από τις εκλογές,να κινδυνεύει η χώρα να μείνει χωρίς ούτε ένα ευρώ στα ταμεία της;


    Μέχρι την περασμένη Κυριακή, κανείς από τους πολιτικούς αρχηγούς δεν μας είχε προειδοποιήσει για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αντιθέτως, όπως όλοι πολύ καλά θυμόμαστε, στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τα κόμματα , άλλο λίγο άλλο πολύ, είχαν κάτι να τάξουν. Από την έξοδο από το μνημόνιο σε ένα- δυο χρόνια, μέχρι επιστροφή των χαρατσιών που πληρώσαμε, αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις και νέες προσλήψεις στο δημόσιο.


    για προεκλογικούς λόγους, κανένα κόμμα δεν είπε στον κόσμο τίποτα, παρότι όλοι τους γνώριζαν πως ακριβώς έχουν τα πράγματα. Ότι η κατάσταση της οικονομίας είναι δραματική και ενδεχομένως πλέον, μη ανατάξιμη. Ακόμη και όσοι αρχηγοί, υποκριτικά έπεσαν από τα σύννεφα, από το σημείωμα του πρωθυπουργού που περιέγραφε πως ακριβώς έχουν τα πράγματα.

    Αρκούσαν άλλωστε μόλις δύο επισκέψεις, μια στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και μια στην Τράπεζα της Ελλάδος, για να πληροφορηθούν με ακρίβεια την εικόνα της οικονομίας. Όμως αν έκαναν το αυτονόητο και το λογικό, να πουν την Όμως Τι έγινε ξαφνικά; Η άρνηση του Αλέξη να συμφωνήσει σε οικουμενική κυβέρνηση, προκάλεσε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο την κατάρρευση της χώρας; Η απάντηση είναι ασφαλώς όχι. Τα δημόσια οικονομικά είναι σε τραγική κατάσταση, το κράτος έχει κηρύξει στάση πληρωμών σε όσους χρωστάει στο εσωτερικό της χώρας, προκειμένου με το ζόρι, να πληρώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις, άγνωστο για πόσο ακόμα.
    αλήθεια και να παραδεχτούν δημόσια το αδιέξοδο, θα ήταν σαν να αναιρούσαν τον εαυτό τους. Δεν θα μπορούσαν ούτε να υπόσχονται χίμαιρες, ούτε να τάζουν αέρα κοπανιστό.

    Ή ακόμη καλύτερα, την επομένη των εκλογών, μετά από ένα ατελέσφορο για το σχηματισμό κυβέρνησης αποτέλεσμα, θα όφειλαν να είχαν βρει τρόπο να συνεργαστούν, καθώς η χώρα γκρεμίζεται! Αν' αυτού τρέχουμε πανικόβλητοι, καθώς οι πολιτικές εξελίξεις φέρνουν εγγύτερα το αδιέξοδο και υπάρχει ο κίνδυνος να μην υπάρχει κυβέρνηση να το διαχειριστεί.

    Ίσως αν ο κόσμος είχε ενημερωθεί εξ' αρχής για την τραγική κατάσταση, γνώριζε πόσο επικίνδυνο είναι το αδιέξοδο να είχε ψηφίσει αλλιώς. Να έδινε αυτοδυναμία σε ένα από τα πολιτικά κόμματα και να μην άφηνε την κατάσταση να σέρνεται τόσο θλιβερά και επικίνδυνα.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget