Sunday, April 29, 2012

FB :Υπάρχουν ορισμένοι τοίχοι με πολλά.. like LEF

Yπάρχουν κάποιοι τοίχοι που 'εχουν τη δική τους  ιστορία".. Ένα κομμάτι μπηκα ν αδω σήμερα που είδα στη σελίδα μου  .κι έπαθα την πλάκα μου..μετέφερα σχεδον τα περισσότερα στην ΕΦΗΜΕΡΙΣ..
Καθαρό μυαλό,ανθρωπινο,ανοιχτό,στέκει σε όποια γωνιά της γής και να βρεθεί.. Αν είχαμε τέτοιους στηνπολιτική σίγουρα θα αισθανόμαστε καλύτερα.. Δεν αρχιζεις  σιγά σιγά φίλε μου να προχωρείς και να  φευγουν τα λαμόγια;
Ε..

Αυτό ... είναι ντροπή και δυστυχώς θα το βλέπουμε συχνά από δω και πέρα .
Η Παπαρήγα γελάει όταν την ρωτάνε πως βλέπει την ιδέα του Alexis να είναι αυτή πρωθυπουργός .
Ο Alexis μιλά για συνεργασία με τον Ασυνάρτητο Έλληνα μια βδομάδα πριν τις εκλογές , μόνος του , χωρίς καν να τον ρωτήσουν .
Ο Kammenos στέλνει δημοσιογράφο με χειροπέδες στα δικαστήρια γιατί του θίξανε το στεφάνι .
Μπροστά στην πιθανότητα να έχουμε ακυβερνησία ή να χρειαστεί να συμμετέχουν κι αυτοί σε κ
υβέρνηση , κάνουν διαγωνισμό ποιος θα ρίξει τα υψηλά ποσοστά που τους δίναν οι δημοσκοπήσεις . Αφού δεν μπορείς λεβέντη το ρόλου του αουτσάιντερ-της έκπληξης βγες και πες το , θέλω να μαι τριτο-τέταρτος και κάτω , για να μιλάω εκ του ασφαλούς και να κάνω επανάσταση ( με ξένα λεφτά πάντα ) ... μην μας τα πρήζεις όμως .
******


Σ ένα παράλληλο κομμουνιστικό σύμπαν , δεν θα μας απασχολούσαν ταπεινά πράγματα όπως οι εκλογές , αυτό θα είχε λυθεί με την εκπροσώπησή μας από πεφωτισμένους ηγέτες , μόνιμους στην εξουσία , δεν θα είχαμε όλα αυτά τα έξοδα , ούτε τη φασαρία που δημιουργούν τα κόμματα γιατί πολύ απλά δεν θα υπήρχαν κόμματα .
Δεν θα μας απασχολούσαν οι εκλογές στην καπιταλιστική Γαλλία γιατί πολύ απλά θα είμασταν εκτός ΕΕ , θα ζούσαμε μόνοι στην Βαλκανική , απομονωμένοι στον επίγειο παράδεισό μας , δεν θα αφήναμε άλλους να ρθούν και να μας διαβρώσουν με τα μηχανήματα του σατανά ( ίντερνετ , υπολογιστές , καπιταλιστικό σινεμά κτλ κτλ ) .
Θα περιμέναμε με χαρά την επίσκεψη κάποιου συντρόφου συνοδοιπόρου από την Κούβα ή την κομμουνιστική Β.Κορέα για να ανταλλάξουμε απόψεις .
Θα ζούσαμε ευτυχισμένοι , χαμογελαστοί , χωρίς προβλήματα κάτω από την Κοκκινόλευκη Ελληνική σημαία ( έλα που μου θες και Γαλανόλευκη κρυφοφασίστα ) .
...και μετά απ όλα αυτά πόσο σκληρό είναι να επιστρέφεις στην σκληρή πραγματικότητα του ευρώ , της Ευρώπης , των εκλογών , της επιλογής , της ατομικής ελευθερίας , υπομονή κάποτε το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα , ελπίζω όχι σ αυτή τη ζωή .

Ακριβώς αυτό βρίσκει εφαρμογή στη χώρα μας , ειδικά τώρα την περίοδο πριν τις εκλογές .



March 24 

Έχεις πρόβλημα στύσης ; Σε αποφεύγουν οι φίλοι σου : Την αγαπάς και δεν έχεις ανταπόκριση ; Είσαι ακροδεξιός και άστεγος;
Don t worry ...Τώρα υπάρχει λύση , ρώτα (just ask ρε) και το πρόβλημά σου θα βρεί τη λύση του .
( special thanks to Γιώργος Δημητρόπουλος που μου άνοιξε τα μάτια )



Η Αμάντα Φοξ, γνωστή και ως «Αφροδίτη της Πολωνίας», κέρδισε κατά κράτος τη Λουάνα Μπόρτζια στη δοκιμασία του... μεταλλικού στύλου και διεκδικεί την πόλη Τάραντο.'
Καλό κουράγιο Αμάντα στο δύσκολο δρόμο που διάλεξες ( πολιτική ) ... πορνοστάρ ήταν και είναι η κοπέλα πόσα ν αντέξει .

Φυσικά του ΚΥΡ


http://www.primeminister.gov.gr/2011/08/29/6447,


 πόσο δύσκολο είναι να βρεις κάποιον που αναρτά το


 πρόγραμμα του στο ίντερνετ ;






Το τσίμπησε η Τζίνα το 250ευρω , για ενα διωρο 'δουλειάς'
auto einai poiotita


Ο Αλέξης το τερμάτισε , 

1) δεν πληρώνουμε τα δανεικά ( στους εταίρους ) 

2) αν κυβερνήσω θα διώξω τους 'φον φούφουτους' ( Τρόικα ) 

3) στην περίπτωση των μεταναστών χρειάζονται κονδύλια απ την ΕΕ (εδώ τα θέλουμε) 

Έτσι κυβερνάω και γω , λέω μαλακίες και παίρνω στο λαιμό του 10 εκατ. κόσμο .

No comments:

Post a Comment

wibiya widget