Tuesday, March 27, 2012

ΣΤΟ GADSTONE PARK ZHTOYNTΑΙ ΣΠΙΤΙΑ .. ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ..



Όλοι οι κτηματομεσίτες της "Χαρουμενόπετρας", Gladstone Park,και των γύρω περιοχών ,κάνουν αγώνα δρόμου να εξασφαλίσουν ένα σπίτι για πώληση επειδή "η ζήτηση αυτή τη στιγμή  είναι τρομερή".
Σύμφωνα με Έλληνα κτηματομεσίτη της περιοχής και άλλων πέντε ιδιοκτητων  γραφείων,΄΄ολοι οι υποψήφιοι να αγοράσουν σπίτι, προτιμούν το Gladstone Park" τόσο για τις καταπληκτικές ομορφιές του και ανέσεις όσο και για τις σχετικά καλες τιμές που επικρατούν ακόμη..
Όταν σε μια απόσταση 5 λεπτων μικρα σπιτάκια πωλούνται  700 και 900.000 δολλάρια στο Gladstone Park βρίσκεις μονα σπίτια με 400-500 .000 δολλάρια ,και διώροφα με μεγάλο οικόπεδο και όλες τις ανέσεις με  $750.000..και λιγότερα..
 Το GP είναι σχετικά νέα περιοχή με πολλα πάρκα,μεγάλες αγορές,πολλά σχολεία,και αρκετή ησυχία,ενω απέχει 12 λεπτά απο το κέντρο της Μελβούρνης και 6 λεπτά απο το αεροδρόμιο Ταλλαμαρίν..
Αν σκέπτεστε να αγοράσετε  μή καθυστερείτε ..Στην περιχή μενουν και πάνω απο 500 Ελληνικές οικογενειες οι οποίες στην κυριολεξία είναι ερωτευμένοι με την περιοχή τους και δεν την αλλάζει κανείς..
 Διαβάστε περυσινή παρουσίαση της περιοχής που όλοι τρέχουν να αγοράσουν την κατοικία τους..
http://efhmeris.blogspot.com.au/2011/05/gladstone-park.html

Υπέροχα Ελληνικά σπιτια δίνουν χαρα σε μικρούς και μεγάλους..

No comments:

Post a Comment

wibiya widget