Tuesday, February 28, 2012

Μετα απο ένα μήνα θα ασχοληθει με την Ελλάδα και τη βοήθεια στους νεοφερμενους η Κοινότητα Μελβούρνης..

Απο την αποψινή συνάντηση στην Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα.Όρθιος ο πρόεδρος κ  Παπαστεριαδης που ζητησε απο τα ΜΠΛΟΓΚΣ  να μη βιντεοσκοπίσουν τίποτα απο τη συνάντηση..

Σε μια συγκέντρωση που έγινε απόψε στην Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης για να εξεταστουν τρόποι βοήθειας προς τους νεοφερμένους συμπατριώτες μας ακούστηκαν πολλές ευχαριστίες για την ενέργεια του προέδρου να κληθεί η συνεδρίαση,αλλα η όποιαδήποτε απόφαση θα ληφθεί εν καιρω..
Μάλλον" σε κανέναν μήνα.".
Αν είστε απο αυτούς που περιμένετε χείρα βοηθείας μάλλον ξεχάστε το..Ακομα και καποιες σκέψεις για προσληψη κάποιας υπαλλήλου στην Ελληνική πρόσληψη αφέθηκε να αιωρειται..
Φυσικά καμμια απόφαση να λάβει σάρκα και οστά μια παναυστραλιανή εκστρατεία για τη βοήθεια όσων υποφέρουν στην Ελλάδα..όπως γινεται στην Κύπρο ΠΑ και άλλες χωρες..
Δυστυχως βίντεο δεν θα μπορέσουμε να σας παρουσιάσουμε επειδή στην ΕΦΗΜΕΡΙΣ απαγορευτηκε η χρήση κάμερας ...Αλλά μεταξύ μας αν μια άλλη καμερα που μαγνητοσκοπούσε όλη τη ν εκδήλωση δειξει κατι προσεχως θα δειτε ότι δεν ελεχθη τίποτα το ουσιωδες.. Ευχολόγια και "ζητούνται" ιδέες..
   Ο Πρόεδρος της Κοινότητας μετά απο ερωτηση δημοσιογράφου της EFHMERIS  μας γιατί  δεν οργανωνουν δωρεάν μαθήματα εκμάθησης της Αγγλικής ,όπως ειχε ζητήσει ο πρωην πρόεδρος της Κοινότητας και παροικιακοί παράγοντες ,απάντησε ότι αυτο θα γίνει σύντομα!!!!

Ελπίζουμε στη συνέντευξη που υποσχέθηκε να μας δώσει ο πρόεδρος κ Παπαστεριάδης να μπορέσουμε να σας λύσουμε μερικές απο τις πολλές απορίες που έχετε οι εν Ελλάδι αναγνώστες μας και άλλοι νεοφερμένοι. Αν κι εσεις έχετε και θέλετε να υποβάλουμε κάποια ερωτηση στον πρόεδρο της Κοινότητας γράψτε μας  και ευχαρίστως να την υποβάλουμε για λογαριασμό σας.
Γραψετε: efhmeris@gmail.com

1 comment:

  1. Φαινεται πως και εσεις του χαλάτε τη σούπα..ή ΟΧΙ;
    Καλα είναι να μη το πάρουν είδηση αυτό τα άλλα μπλογκς γιατι δεν φαινεται κακό παιδί ο πρόεδρός σας..

    ΙΧΑΛΙΖΩΝ θεσσαλονικη

    ReplyDelete

wibiya widget