Monday, January 23, 2012

Γ Α Π- " Θα τον Κλείσουν.." ή θα τον Ηρωποιήσουν;

Αν  και "πέρα απο την επιφάνεια,υπάρχει η ουσία.." ήδη η "αρρωστημένη" και παραπαίουσα Ελληνική κοινωνία  -και κυρίως η ΔΕΞΙΑ-"Δημοσιοκαφρία" παίρνοντας πάσα απο "αιωρούμενο" δικαστή (μας πιέζουν δεν μας πιέζουν) ξεσπάθωσε και έχει ήδη στείλει στα... κάτεργα τον Γεωργιο Α.Παπανδρέου..!!

Ανατρίχιασα σήμερα βλέποντας στην Κρατική ΕΡΤ κάτι βρυκόλακες- του όχι απωτατατου παρελθόντος- να προσπαθουν να μας πείσουν ότι το όλο χάλι μας ξεκινάει και τελειώνει στο "Γιωργάκη"!!! Και τα άβουλα πλασματάκια των μικροφωνων ..που όλο και αποφεύγουν τις δύσκολες ερωτήσεις άφησαν τους.. βρύξ,να κωάζουν κάτι που το γνωρίζουν απο χρόνια..
Δυστυχως ο Κωστας Αρβανίτης που δεν χάριζε και δεν άφηνε αναπάντητες τις 'μαλακίες΄' των πάλαι ποτέ διευθυνόντων της ΕΡΤ επι ΝΔ, όταν τολμούσαν να πουνε ότι επι των ημερων τους οι δημοσιογράφοι λειτουργούσαν πιο ελευθερα,βιάστηκαν να του.. αρπάξουν το μικρόφωνο  και να τρέχει στην ..Καστοριά φωτογραφίζοντας,''απο φυλακής πρωίας" την παγωμένη λίμνη της..!!
Δε λέω ότι τα πάει άσχημα η Μαριλένα...(κάθε άλλο..τσαπουκαλού είναι)αλλα να στην Ελλάδα όπως και στην Κίνα..(αρχαίοι πολιτισμοί) αλλοιως ακούγεται ένας που έχει μεγάλα φρύδια  κι αλλοιως μια γυναίκα !!!
Πιο διπλωμάτης όμως ο Δημήτρης Καμπουράκης μας τα λέει "αυτα που έλεγε απο την πρωτη στιγμή.." οτι το Γιωργάκη "θα τον κλείσουν μέσα' http://efhmeris.blogspot.com/2012/01/blog-post_3961.html όταν προχωρούσε στις αποφάσεις του χωρίς να παει σε εκλογές ή χωρίς να φωνάξει πίσω τον Καραμανλή..να του πει πού ειναι τα λεφτά..!!!
Την 'αποψη αυτή,ότι έπρεπε να φωνάξει τον καραμανλή όταν του παρέδωσε 'μυδια",χωρίς να διαβάσουν το Μητσάρα,έχουν και πολλοί Ελληνοαυστραλοί επιχειρηματίες οι οποίοι όπου σταθουν και βρεθουν απο τότε που γνωρισαν τον Kωστάκη K (ήρθε στην Αυστραλία για να δει τους απόδημους,να αρχίσει την προεκλογική του περίοδο και "να πάρει κι ενα δαχτυλίδι Όπαλ τη Νατάσα" -δες βίντεο με to στέλεχος της Ν.Δ-Κ.Αλαβέρα-http://www.youtube.com/watch?v=ifcv9rOCtB0&feature=youtube_gdata  )δεν τον εμπιστευονται... !!
Λοιπόν..το κόλπο της ΝΔ ή και του Πασοκ(;) να ..στείλουν στα ..σίδερα της φυλακής το ΓΑΠ, το μόνο πρωθυπουργό που όχι μόνο δεν έβαλε βάρος, μετα την ανάληψη της εξουσίας ,παρά έιδε τα μαλλιά του μέσα σε 3 μήνες να γίνονται άσπρα σαν το βαμβάκι και "να τρέχει σα χαζός" να μη χρεοκοπήσει η χωρα, στην Αυστραλία δεν το πιστεύουν ακόμα και  οι γάτες...
Κορυφαίο στέλεχος της Δεξιάς αλλα σοβαρό και υπευθυνο κι όχι σαν αυτα που εμφανίζονται στην Ελληνική Τηλεόραση.. έλεγε προχτες ,οτι ο ΓΑΠ,ειναι άξιος συγχαριτηρίων για την άοκνο προσπάθειά του απο την ημερα που εκλέχτηκε να βάλει τη χωρα σε μια ισορροπία. Ποτέ ,είπε δεν υπηρξε πρωθυπουργός στην Ελλάδα που να έτρεξε τόσο πολύ...και θέλω να πιστεύω ότι η Ελλάδα στο τέλος θα παει καλύτερα αν μονη της δεν αυτοκτονήσει".
Για να μη μακρυγορούμε.
Ο ΓΑΠ δεν ειναι απλά το παιδάκι που το έδωσαν την εξουσία λόγω ...μπαμπά..Το μπαμπά του ουτε να τον ιδουν δεν ήθελαν σε πολλα παγκόσμια κέντρα ,σύμφωνα με τον Ιγνατίου και άλλους.
Ο Γ. στην ουσία δεν έχει αρχίσει ακόμα για την Ελλάδα και για τον υπόλοιπο κόσμο και το θεωρω 'ντίπ χαζό" να τον κλείσει μέσα είτε ο Μητσοτάκης είτε ο κάθε δικαστής που "κυριος οίδε" ποιος και γιατί τον διώρισε στη θέση αυτή...
Δυστυχως, στη χώρα μας τα πάντα βρωμούν και πρωτη φορα -επι ΓΑΠ- έγιναν κάποιες προσπάθειες να αλλάξει κάτι αλλα τα κοράκια που έμαθαν μόνο να αρπαζουν και να λουφάζουν ξεσηκωθηκαν κι έχοντας μαζί τους και την αριστερά προσπαθουν να μας ρίξουν σε τέτοιο λάκο που κανείς πια δεν θα τους φέρει το παραμικρό εμπόδιο στο θεικό τους έργο.. 
Τό "Ελιά- Δρεπάνι" ας ελπίσουμε να μην  αντηχήσει και πάλι όπως και στην καταστροφη της Σμύρνης
Για σήμερα μόνο τουτο ακόμα : Ο ΓΑΠ δεν ειναι Αντωνης (που έχει συμβόλαιο πρωθυπουργίας απο τότε που γεννήθηκε) και ήδη δεν το νοιάζουν οι θέσεις και τα πρωθυπουργιλίκια..Κι αυτοί που τον υποστηρίζουν  στο δεξιοκρατούμενο πλανήτη δεν θα τον αφήσουν να γελοιοποιηθεί "απο τους γελοίους" όπως μας θεωρουνε όλους εμας εντός των τειχών....

Άρα ; Η ηρωοποίηση του ΓΑΠ αργα ή γρήγορα θα φανεί!!!

ΕΚΔΗΜΟΣ



1 comment:

  1. Φίλε Δημήτρη, Εάν νομίζουν όλοι αυτοί που βυσσοδομούν εναντίον του Γιώργου (και όχι Γιωργάκη), πως θα δημιουργήσουν ένα νέο βρώμικο 89, είναι γελασμένοι. Αυτή τη φορά και προετοιμασμένοι είμαστε και οργανωμένοι και πέρα από τον κολοτούμπα (Μα πως βρίσκονται όλοι οι σκύλοι να είναι μια γεννιά;)Εισαγγελέα της Πλάκας που τον διορίσανε και οικονομικό Εισαγγελέα οι της τωρινής κυβέρνησης, (Φίδι δηλαδή στον κόρφο της)και μια έωλη δικογραφία που μαγείρεψε ο ίδιος με κάτι άλλους παράγοντες της πλάκας όπως η κα Βούλτεψη και η άλλη κα της Στατιστικής υπηρεσίας δεν έχουν τίποτα άλο, ούτε κάν ένα μάρτυρα σαν τον κοσκωτά η τον (Β)Ρίζο και έχουν την φαντασίωση πως θα βρούν νέο Κόκκινο να Δικάσει τον μόνο Πρωθυπουργό μετά τον Πλαστήρα με τέτοιο ηθικό βάρος; Ε. Πλανώνται πλάνην οικτράν που θα έλεγε και ο "Κουμπάρος" σου ο Βασίλης ο κεραμάς. Πάντως να το έχουν υπ' όψιν τους πως τους περιμένουμε στην Γωνία και αν τολμούν, ας στήσουν Δίκη. Το Μακελλιό που είπε ο Λοβέρδος δεν είναι τίποτα μπροστα σε αυτό που τους περιμένει.!!!

    ReplyDelete

wibiya widget