Friday, November 11, 2011

H Γ.ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ ΥΠΕΡ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στη Μελβούρνη κ Ελένη Λιανίδου ερωτηθείσα σήμερα 11-11-11 τί έχει να πει για την καταγγελία του Έλληνα δασκάλου κ Κωστα Σιγανού στην "ΕΦΗΜΕΡΙΣ" http://efhmeris.blogspot.com/2011/11/e-mail.html σχετικά με την προσπάθεια του πρωην συντονιστή εκπαίδευσης να παραμείνει στην Αυστραλία παρά τη λήξη της θητείας του ,δήλωσε τα εξής...




Η καταγγελία του κ Κωστα Σιγανού έχει ως εξής.

Wednesday, November 9, 2011
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ
 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ

Το « σύνδρομο αρνητικότητας » και
 η κοροϊδία στο Ελληνικό κράτος                                                                                           
Ο κ.Λαδόπουλος (Φωτογραφία ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα « Ελληναρά », ( Ναι, απ’ αυτούς που οδήγησαν την Ελλάδα σ’ αυτό το χάλι ) αποτελεί ο πρώην συντονιστής εκπαίδευσης της Μελβούρνης Κος Χαράλαμπος Λαδόπουλος.
Έχει « γεμίσει» την υπηρεσία με αναρρωτικές άδειες όπου αναφέρεται ως αιτία « σύνδρομο αρνητικότητας», πράγμα για το οποίο δε γνωρίζουν τίποτα οι ελληνικές υγειονομικές υπηρεσίες.
Για να γίνουν αποδεκτές αυτές οι άδειες θα πρέπει να εγκριθούν από δευτεροβάθμια υγειονομική επιτροπή ( σα συντονιστής που ήταν αυτό το γνωρίζει ! ) αλλά δεν έχει παρουσιαστεί σ’ αυτή !!!
Όμως, πριν από τις « κρίσεις» στις οποίες συμμετείχε, δεν παρουσίαζε κανένα « σύμπτωμα » της « υποτιθέμενης » ασθένειας, αντίθετα, είχε γεμίσει την επιτροπή κρίσεων με συστατικές επιστολές για το πόσο καλός συντονιστής ήταν.
Τέλος προσπαθεί « με νύχια και με δόντια » να « τακτοποιηθεί » σε κάποια δουλειά μέσω της ελληνικής κοινότητας και των δημοσίων σχέσεων που είχε « καλλιεργήσει» κατά το διάστημα που ήταν συντονιστής, όντας « άρρωστος ».
Και βέβαια ο μισθός του στην Ελλάδα να πληρώνεται, χωρίς αυτός να προσφέρει κανένα έργο ! ! !
Αυτός ήταν λοιπόν ο « αναντικατάστατος » συντονιστής Κος Λαδόπουλος ; ; ; ( ηλεκτρονική έκδοση εφημερίδας ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 9- Σεπτεμβρίου 2011 -
 http://neoskosmos.com/news/el/node/16623)


ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΓΑΝΟΣ
αποσπασμένος δάσκαλος στη Μελβούρνη της Αυστραλίας
με Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας : ΑΕ 488778.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget