Monday, November 21, 2011

ΑΝ Ο ΑΡΑΒΑΣ ΠΆΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ ΘΑ ΒΆΛΩ ΚΕΛΕΜΠΙΑ!!





Ο Χρήστος Μπαμπατζιάς με τον κορυφαίο παράγοντα του ΠΑΟ Αντωνιάδη ,ενω πίσω τους διακρίνεται ο γιός του Γιωργος που παλιοτερα φόρεσε και την πράσινη φανέλλα.

Γνωστός επιχειρηματιας της Μελβούρνης και ιδιοκτήτης γνωστής πετρελαϊκής εταιρίας  στην Αυστραλια, δήλωσε στήν εφημερίδα μας   πώς αν ο ΠΑΟ  αγοραστεί από τον Άραβα πετρελαιά θα φορέσει  κελεμπία!!
" Την ημέρα,είπε,που θα υπογράψει και θα γίνει επίσημα ο χρηματοδότης του Παναθηναικάρα εγω θα φορέσω την κελεμπία μου και θα κατέβω επίσημα στο ¨Ωκλυ να πανηγυρίσω το γεγονός"!!!

Για όσους γνωρίζουν τα ποδοσφαιρικά της Μελβούρνης σίγουρα κατάλαβαν ότι οι δηλώσεις αυτες ανήκουν στο "βαμμένο" πράσινο Χρήστο Μπαμπατζιά,ιδιοκτήτη της "ΤΖΕΤ Φιούελ "  και πολλών ακόμα εταιριών στην Αυστραλία.
Ο Χρήστος είναι ίσως απο τους λίγους Έλληνες στο εξωτερικό που μαζί με το γιό του  Γιωργο έχουν εισιτήριο διαρκείας  στον Παναθηναικό και ανα πάσα στιγμή επικοινωνούν με ηγετικά στελέχη για να εκφράσουν τις απόψεις τους,..
Με την είσοδο του... Σουλτάνου στον ΠΑΟ πιστεύει  ότι η ομάδα θα γίνει "αχτύπητη",με μεταγραφή Ροναλντίνιο κ.α. ενω θα φτειαξει και το μεγαλύτερο γήπεδο στον κόσμο...
 Για να δουμε..

No comments:

Post a Comment

wibiya widget