Tuesday, November 15, 2011

ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ ΞΑΝΑΣΜΙΞΑΝ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ



ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ  κρατα η φιλία τους.Ο Γιωργος Αβτζόγλου και ο Θωμας Καραδήμος στη 10 ετία του 70συναντιούνταν στο γήπεδο του ΗΡΑΚΛΗ και βοηθούσαν την ομάδα τους να θριαμβεύει,,Αργότερα ο Θωμάς αφού "χόρτασε" να κατασκευάζει οικοδομές, έφυγε για το Βυθό Επταλόφου Κοζάνης και την έχει αράξει εκει με τη συζυγό του Ελένη, και με τίποτα, λενε, δεν αλλάζουν τον πεντάλοφο.
Παρα την επιστροφή του Θωμα στην πατρίδα οι επαφες τους δεν κόπηκαν .Και ο Γιωργος ανεβαινει στην Ελλάδα για δουλειές αλλα κι ο Θωμας έρχεται ν α δει τα εγγόνια του ,αλλα και την κόρητου Χάιδω  και το γαμπρό του Δημήτρη Κατσιφάρα.. Κι όποιος παει σαν τουρίστας Ελλαδα ή Αυστραλία παεi επιίσκεψη στο φίλο του..
Χτες ηταν η σειρά του Γιωργου Αβτζόγλου να κανει μπάρμπεκιου στο φίλο και στη σύζυγότου και φυσικά στα εγγονια του και στα παιδια του.. Ηταν μια υπέροχη μερα που χάρη στις μαγειρικές ικανότητες  του Σωτήρη και της Μαρίας  Κοκπάσογλου αλλα και της Γεωργίας το μπάρμπεκιου έμοιαζε με αναστάσιμο τραπέζι..Πάντα τέτοια και καλες συναντησεις φίλοι μου..

Ο Γιωργος Αβτζόγλου με την εγγονή του Μελίνα  υποδεχτηκαν το φίλο του Θωμά Καραδήμο  και περασαν μερικες ώρες πολυ ευχάριστα..

  Η Κασσιανή και ο Γιωργος Μεμής απολαμβανουν τα νόστιμα φαγητα  και τα πολλά χαμόγελα απο Μαρία και Σωτήρη
 

Η Μαρία και ο σεφ σύζυγός της,Σωτήρης ετοίμασαν τα πεντανόστιμα φαγητα και σαν καλλιτέχνης ο Σώτερ  ειπε στο τέλος και κάμποσα τραγουδια με το τζουράτου. ΑΚΟΥΣΤΕ http://efhmeris.blogspot.com/2011/11/blog-post_9539.html
Πισω τους η Χάιδω Κατσιφάρα..κόρη του Θωμά..


Γεωργία Αβτζόγλου και Ελένη Καραδήμου σε.τελική φάση του αγωνα..της τραπεζαρίας.


Σωτήρης,Γωργία και Χάιδω σε επιλογες ..

Ο Μπαμπάς Δημήτρης Κατσιφάρας καμαρωνει που ο γιός του Αλέξανδρος μοιάζει αρκετα με τον Μέγα της ιστορίας όπως εμφανίζεται σε καποιο βιβλίο της ιστορίας..

Και ο Θεόδωρος Κατσιφάρας ,που παρά τα πολλά φαγητά προσγειωθηκε στα τσίπς ..
                     

No comments:

Post a Comment

wibiya widget