Sunday, November 27, 2011

ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ..ΞΥΠΝΗΣΤΕ ..ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ..!

Γράφει ο
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ

Η διάλυση της Ευρώπης, θα γεννήσει πολέμους στο εσωτερικό της.Η κατάρρευση ολόκληρης της ευρωζώνης, για την οποία τα τελευταία εικοσιτετράωρα πολλά γράφτηκαν στον διεθνή τύπο, αν ο μη γένοιτο συμβεί, θα εκτοξεύσει στην αθλιότητα δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλα τα μήκη και πλάτη των 17 χωρών της Νομισματικής Ενωσης.
Μια επιστροφή στο προ Ε.Ε. και ευρώ μοντέλο, θ...α οδηγήσει αργά ή γρήγορα σε μία νέα περίοδο ενδοευρωπαϊκών συγκρούσεων.Γιατί δεν μπορεί νομίζω να υπάρξει πλαίσιο κλειστών εθνικών κρατών που εκ των πραγμάτων θα λειτουργούν μεταξύ τους ανταγωνιστικά.
Αν συμβει αυτό η Ακροδεξιά και νεοσταλινική Αριστερά [με τις εγχώριες παραφυάδες της] θα αναζητήσει το πολιτικό της ρόλο στα Ευρωπαικά και Ελληνικά πεπραγμένα, γιατί θάναι οι μόνοι που θα έχουν τελικά δικαιωθεί.
Είναι ώρα με υπομονή και επιμονή, μέσα από τις συγκλίνουσες προς την κατεύθυνση αυτή πολιτικές δυνάμεις με τρόπο συντεταγμένο να μπεί σε αυτή τη κατάσταση ένα οριστικό τέλος...Και αυτή η στιγμή μπορεί να μη είναι πια τόσο μακριά..!

No comments:

Post a Comment

wibiya widget