Thursday, October 13, 2011

THE GIRLS OF DHL MELBOURNE AIRPORT!!!

Eγινε ο κόσμος γειτονιά.. Και σε μια χωρα σαν την Αυστραλία όπου στο πολυεθνικό ραδιόφωνο ακούγονται κοντά 200 γλωσσες το να μπεις σε μια πολυεθνική εταιρία δεν είναι  καθόλου παράδοξο  να ακούσεις Ιταλικά,Ελληνικά ...Αγγλικά !!
Στα μεσα του περασμένου αιωνα και μόνο να τολμούσες να μιλήσεις άλλη γλωσσα πέρα απο την Αγγλική κινδύνευες να πεταχτείς έξω απο το τράμ ενω ένας νεφερμένος Έλληνας πιτσιρικάς ,ο καθηγητης σήμερα Νίκος Πολίτης,αν και κέρδισε βραβείο για καποιο θεμα, του ζητήθηκε πισω όταν έμαθαν ότι δεν ήταν ...Αγγλοαυστραλός.!!! Αυτα δε ισχυουν πια στην πολυπολιτισμική Αυστραλία..
Να στειλω ένα γράμμα με την κούριερ DHL πήγα σήμερα στην περιοχή αεροδρομίου και μιλήσαμε με τις 2 κοπέλλες που εργάζονταν εκει απο τις τιμές που χρεωνει η Γερμανική εταιρία τους μεχρι το Αμπρούτσο της Ιταλίας που κατάγονταν η πολύ όμορφη GIADA CIAVARELLA kαι τις αγγλικές ρίζες της JILL WEMYSS.Όσο για τις τιμές; Καθόλου φθηνές :$93,95 για κατι που ηταν λιγότερο απο 500 γραμμάρια και ειχε κατεύθυνση Ευρωπη ή Ηνωμένες Πολιτείες..ειτε πίνακα στη δευτερη φωτογραφία... ¨;Oσο για την DHL ,τη γερμανική εταιρία αποτελει τα αρχικά των 3 ιδιοκτητων
 (  DALSEY-HICBLOM -and LYNN) που άρχισαν το 1969 την εταιρια τους και σήμερα είναι παγκόσμιας εμβέλειας με αμέτρητα γραφεια σε ολόκληρο τον κόσμο..

Καλημερα GIADA..

No comments:

Post a Comment

wibiya widget