Sunday, October 23, 2011

ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗ ΜΕΒΟΥΡΝΗ (ΩΚΛΥ)

Στις 23 Οκτωβρίου 2011έγινε στην ελληνοκρατούμενη περιοχή της Μελβούρνης,το Ώκλυ (Οakleigh) το μεγάλο πανηγυρι που οργάνωσε η Παμμακεδονική Ένωση Μελβούρνης και Βικτωρίας.
Η εκδήλωση αυτη που κρατάει ,σύμφωνα με δηλωσεις  του νυν πρόεδρου κ.Δημήτρη Μηνά, στην Εμμα παπαεμμανουήλ της ΕΡΤ, 50περίπου χρόνια ( http://efhmeris.blogspot.com/2011/10/1.html ) γίνονταν μεχρι τωρα διαφορετικά αλλα πρωτη φορά μεταφερεται σε μια  περιοχη με πολλους Έλληνες. Και η επιτυχια ήταν μεγάλη .βοηθουντος βέβαια και του καλου καιρου που ούτε παραγγελια να τον είχαμε..Αν πχ γινόταν μια μερα νωρίτερα ή αργότερα θα μιλούσαμε για ..τραγωδία..
Να μη πολυλογουμε ήταν μια  εκδήλωση με κλαρινα,χορους και μπουζούκια και άρεσε ,οπως θα δειτε και στις φωτογραφίες μας,σε όσους πηγαν σ αυτη.Άξιος συγχαριτηρίων ο πρόεδρος γιατί δικό του ήταν το σχεδιο και το ρίσκο..

Ο Αλέκος Μάρκελλος,δεν ειναι μόνο ένας καλος δημοσιογράφος (ανταποκριτης της ΕΡΤ, με τη σύζυγό του Εμμα) ειναι και ενας πολυ καλος μπαμπάς. Δειτε τις φωτογραφίες και θα το διαπιστωσετε.


Χορός στη σκηνή ...χορός και στο δρόμο απο τα Ελληνικά νιάτα της Μελβούρνης..
Ιδιοκτητες και προσωπικό του Ελληνικού Ζαχαροπλαστείου ¨ΟΝΕΙΡΟ του Βασίλη Κατσάρα στο Ωκλη μετα απο μια εξουθενωτική και κουραστική μέρα όπου σέρβιραν χιλιάδες πανηγυριωτες δέχονται μετα χαράς να φωτογραφηθουν για την" εφημερίς". Πάντα τέτοια φίλοι μου..
Να και η πασίγνωστη δημοσιογράφος που εργαστηκε αρκετά για το αφιερωμα του ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ για το  OAKLEIGH στην Αγγλική....
...
Το φαρδύ χαμόγελο της Σάνδρας..της δασκάλας που έδωσε χαρα και....ελληνικά σε χιλιάδες παιδιά του Ρίτσμοντ και άλλων γειτονικων περιοχων έιναι όταν άκουσε ότι η Αλία και η Ιωάννα  προοδεύουν και η Ιωάννα απέκτησε μια Μερσίνα..μα τι Μερσίνα!!! Φιλιά πολλα ειπε σε όλα τα παιδια του 80-90 ..

Τον Αντωνη Κασιμάτη τον γνωρίζετε.. Ιδιαιτερες συστάσεις δεν κάνουμε..Μιλουν γιαυτον τα εκατομμύρια κορνιζών...

No comments:

Post a Comment

wibiya widget