Friday, October 7, 2011

-ΒIKH Σ ΑΓΑΠΩ..ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..φωναζε ο σύζυγος οταν τον" έσφαζε" ο εραστή της..ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ

 ΕΝΟΧΗ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΝΟΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Στην ΟΥΖΕΡΙ της Μελβούρνης και τη βραδυά των 44 γεννεθλιων του,η 44χρονη και πολυ αγαπημένη του συζυγος Βίκη,του ετοίμαζε το πιο "σουρπράιζ"πάρτυ.. Λάμποντας απο ομορφιά του έδωσε την κάρτα που του έλεγε πόσο πολύ τον αγαπάει,και στιγμή δεν σταμάτησε να του δείχνει τον έρωτά της ..
Όταν σηκωθηκαν να πάνε "αγκαζέ" στο πολυτελές αυτοκίνητο και να γυρίσουν στη "βίλλα" τους  άλλο σουρπάιζ περίμενε τον εορτάζοντα εκατομμυριούχο Χρήστο Σωτηρίου .. Ένας καλογυμνασμένος άνδρας όρμησε κατ επάνω του και χωρίς καμμια καθυστέρηση άρχισε να τον "σφάζει " .
-Ποιός είσαι εσυ..; ρωτουσε ο Χρήστος
-Βίκη ...πού εισαι;
 Εφτα μαχαιριες στο λαιμό, στην κοιλιά στην πλάτη και αλλού έπεσαν με πολυ μίσος και την ώρα που έγερνε αιμόφυρτος φώναζε...
-Βίκη μου ..εισαι καλα....;
-Βίκη σ αγαπω..
(κι όταν κατέρρεε...)
-Να προσέχεις τα παιδιά...Βίκη!!!

Χθές 7-10-11 οι 12 ένορκοι (7 άνδρες-5 γυναικες) έκριναν ένοχη την Βίκη Σωτηρίου ,ότι αυτη οργάνωσε τη δολοφονία του συζύγου της την ημέρα των γεννεθλιων του, στέλνοντας τον εραστή της να τον "σφάξει" μπροστά στα μάτια της...Ευτυχως κοντα στη σφαγή υπηρχε γιατρός,του έδωσε τις πρωτες βοήθειες και μετα απο πολυωρη μαχη στο νοσοκομείο κατάφερε να επιζήσει και να καταθέτει τωρα μπροστα της τα όσα τρομερά του ετοίμασε..με τον ερωμένο της Δημητράκη...
Περισσότερα αργότερα..
http://news.ninemsn.com.au/national/8356984/vic-woman-found-guilty-of-kill-plot
^ ^^^^^^^Διαβάστε ^^^^^^σχετικά τι γράφει η Χεραλντ Σαν της Μελβούρνης και δειτε και το ΒΙΝΤΕΟ που παρουσιασε το Καναλι 9 για την όλη υπόθεση.. Ειναι συγκλονιστικό!!!!!!!

http://news.ninemsn.com.au/national/8356984/vic-woman-found-guilty-of-kill-plot



No comments:

Post a Comment

wibiya widget