Friday, September 9, 2011

Aντζελα Καρατσόλη. Mια δυναμική παρουσία στο Δημο Γλυφάδας



Τη βραδυά της πρόσφατης πυρκαγιάς στα ορεινά της Γλυφάδας ,απο τους πρωτους που έτρεξαν  εκει, μεσα στα άγρια μεσάνυχτα,  ήταν η Ευαγγελία (Άντζελα )Καρατσόλη.
Και σχεδόν αμέσως ειδοποιούσε την εφημερίδα μας και όλους τους φίλους της στο Φαίης Μπουκ,να τρέξουν στο βουνό γιατι η κατάσταση ήταν δραματική..
 Τα λόγια της αγωνίας της πέρασαν σε πολλές ιστοσελίδες  και στη δική μας,καθως και σε εφημερίδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Ευτυχως η πυρκαγιά με τις προσπαθειας της πυροσβεστικης και των Γλυφαδιωτων,αφου μας μαυρισε το βουνό εσβησε μετα απο μερικες ωρες αλλά οι προσπάθειες της Άντζελας και οι "κραυγές"της "τρέξτε όλοι στο βουνό " δεν πρέπει να ξεχαστουν απο κανένα ..

 Ποιο είναι όμως ,αυτο το δραστήριο και γοητευτικο κορίτσι ;

H Ευαγγελία (Άντζελα) Καρατσιόλη, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Γλυφάδα, εκδηλώνοντας από νεαρή ηλικία, τον έντονα κοινωνικό και φιλοπολιτιστικό της χαρακτήρα.
Είναι κόρη του Λέανδρου και της Δήμητρας Καρατσιόλη, που αποτελούν μια από τις παλαιότερες οικογένειες της Γλυφάδας.
Αριστούχος απόφοιτος του 1ου λυκείου Γλυφάδας, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και σύντομα διακρίθηκε σαν στέλεχος στον Τομέα της εσωτερικής και Διεθνούς επικοινωνίας αλλά και πωλήσεων σε διακεκριμένες εταιρείες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, πραγματοποιώντας ταξίδια και εμπορικές συμφωνίες σε όλο τον κόσμο.
Μιλά τέσσερις γλώσσες και παρότι είναι διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι, επιστρέφει πάντα στην Γλυφάδα, την οποία και επιθυμεί να αναδείξει σε μία Ευρωπαϊκή πόλη πρώτης κατηγορίας όπως της αξίζει.
Η Άντζελα Καρατσιόλη, αποτελεί χρόνια στέλεχος σε γνωστές αλυσίδες Franchise με πολλές και επιτυχημένες συμφωνίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Εργάζεται πολύ σκληρά από νεαρή ηλικία και συχνά εντυπωσιάζει με την ετοιμολογία και την επιχειρηματολογία της σε θέματα όχι μόνο εμπορικά αλλά και κοινωνικά.
Έχει υπάρξει αθλήτρια του μπάσκετ και θεωρεί τον αθλητισμό και την γυμναστική αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της.
Τον Οκτώβριο του 2010 εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος Γλυφάδας με το Συνδυασμό Δυνατή Γλυφάδα και τον σημερινό Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κόκκορη. Πιστεύει και θέλει να δώσει μαζί με την «ομάδα» όλων των Δημοτικών Συμβούλων, μία νέα πνοή και στην δημοτική αρχή της Γλυφάδας, έξω από χρώματα και παρατάξεις με μοναδικό γνώμονα την ανάπτυξη και βελτίωση του πανέμορφου μέρους που γεννήθηκε και μεγάλωσε.
Σήμερα στο Δήμο, είναι υπεύθυνη στον τομέα εθελοντισμού, έχοντας ιδρύσει την ομάδα εθελοντών «ΕΛΑ», η οποία και σημειώνει πολύ σημαντικό και σοβαρό έργο στη Γλυφάδα και μάλιστα με τη συμμετοχή μεγάλου μέρους της νεολαίας μας.
Επιπλέον  αυτές τις μέρες στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της στο Δημο, συμμετεχει στην διοργανωση ΣΥΜΠΡΑΞΗ των Δημων Γλυφαδας , Ελληνικού-Αργυρούπολης και Αλίμου , για το αεροδρόμιο του Ελληνικού, που θα κορυφωθούν με τη μεγάλη συναυλία του Μικυ Θεοδωράκη στο Ελληνικό στις 16 Σεπτεμβρίου.
Καλη επιτυχία σε ότι κι αν κάνεις Άντζελα , πάντα ψηλότερα και σε ευχόμαστε να φτάσεις εκεί...που δεν μπορεις (!!!) να φτάσεις..
E.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget