Wednesday, August 10, 2011

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΙΝΟΥ

Η Μαρία Βαμβακινού είναι μια άξια εκπρόσωπος  του κυβερνώντος  Εργατικού Κόμματος της Ομοσπονδιακης Βουλής της Αυστραλίας,κάτι σαν Ευρωβουλευτίνα,θα λέγαμε.  Η Μαρία(αριστερά)που διακρίνεται εδω με την αδελφήτης Ελένη ,που ήρθε να την ιδεί με το σύζυγό της Νίκο Πουλακακο απο τη Σκάλα Λακωνίας,είναι ένα δραστήριο μέλος στο Αυστραλιανό κοινοβούλιο και συχνά βρίσκεται στην πρωτη γραμμη υποστηρίζοντας τα δίκαια των Ελληνων και των άλλων μεταναστων. Τη συναντησαμε απόψε στην Ταβέρνα του ΝΤΙΝΟΥ και κανονίσαμε σύντομα να έχουμε μια συζήτηση μαζί της ,για να τη γνωρίσετε κι εσεις. Τη Μαρία τη γνωρισα τη δεκαετία του 80 όταν είχε αναλάβει υπευθυνη του Ελληνικού Φεστιβάλ Μελβούρνης και μου έδωσε την πρωτη συνέντευξη της όπου και την γνωρισαν και οι Έληνες της Μελβούρνης. Μετα ήρθαν οι αγωνες της και οι επιτυχίες στην πολιτική ,αλλά ειπαμε γιαυτά θα μιλησουμε σύντομα..

Η Μαρία με την κ. Τριανταφυλλιά Νικολιτσέα-Καραβίτη

Απο αριστερα,ο τουρίστας και αγροτης, απο τη Σκάλα Λακωνίας Νίκος Πουλακάκος,ο Δ.Παπαγεωργίου,ο δικηγόρος Κωστας Καραβίτης, ο ερευνητης Μιχαήλ Σ.Μιχαήλ(σύζυγος της Μαρίας) η κ.Τρ.Νικολιτσέα-Καραβίτη,η Μαρία Βαμβακινου, και η Ελένη Βαμβακινού -Πουλακάκου γευθηκαν τα υπέροχα και ευγεστα φαγητά του Ντίνου αλλα και συζήτησαν απο πολιτική μεχρι λληνικής ιστορίας,...

Η Στέλλα και η Παναγιώτα ,δυο νεα παιδια που σπουδάζουν τα καταφεραν υπεροχα στο σερβίρισμα..

Ο Σωκράτης Παππάς,εκ των διευθυντων της Ταβερνας Ντίνος,και ποδοσφαιριστης,ακολουθωντας τα αχναρια του πατέρα του φτειαχνει κατι πίτσες που πάνε για.. πρωτάθλημα. Σας συστηνω την πίτσα με σπανάκι και φέτα..Θα πάθετε την πλάκα σας...και θα με θυμαστε.


Μεταξύ των σερβιτορων και η Ιρακινή με τα πιο λαμπερα μάτια που θαυμασε και ο Κωστας Καραβίτης...


No comments:

Post a Comment

wibiya widget