Saturday, August 6, 2011

Καταδικάζει ο Παπατόλιας την «επίθεση» σε Ροδούλα



06/08/2011, 14:00
Mε τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της «Θεσσαλών» Δύναμη» κ. Απόστολος Παπατόλιας την προσβλητική όπως τη χαρακτηρίζει ενέργεια αγνώστων να γράψουν τη λέξη «Παραιτήοου» με σπρέι το πρωί της περασμένης Πέμπτης έξω από το πατρικό σπίτι της Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Ροδούλας Ζήση.


Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κ. Παπατόλιας «Καταδικάζουμε με τον πλέον έντονο και κατηγορηματικό τρόπο τις άθλιες, προβοκατόρικες και προσβλητικές ενέργειες σε βάρος της Αντιπροέδρου της Βουλής κας Ροδούλας Ζήση και της οικογένειάς της. Οι μεμονωμένες αυτές αθλιότητες αποτελούν συγχρόνως προσβολή και για το σύνολο των δημοκρατικών πολιτών της Μαγνησίας που σέβονται και τιμούν τη διαχρονική προσφορά της κας Ζήση, αναγνωρίζοντας τους αγώνες της για την προάσπιση τω συμφερόντων του τόπου μας. Ατράνταχτη δε απόδειξη της προβοκάτσιας σε βάρος της είναι ότι οι θερμοκέφαλοι βάνδαλοι δεν έδειξαν να συγκινούνται ούτε από τους αγώνες που δίνει τελευταία η κα Ζήση για την αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της ιστορίας και της προοπτικής του Ολυμπιακού Βόλου.

Δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα έχουν πολλαπλασιαστεί και στη Μαγνησία τα κρούσματα προσωπικών επιθέσεων σε βάρος αιρετών εκπροσώπων, αποκτά ιδιαίτερη σημασία η πρωτοβουλία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ για την εμπέδωση κοινών αρχών και κανόνων διακομματικής συνεννόησης, με στόχο τη διαφύλαξη του πολιτικού πολιτισμού μας και την προστασία της τοπικής δημοκρατίας μας απέναντι σε κάθε λογής χουλιγκανισμούς και βαναυσότητες.» καταλήγει η ανακοίνωση.

Γράφει: magnesianews.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget