Sunday, June 19, 2011

KΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ OAKLEIGH



Ο διευθυντής και ιδρυτής της γνωστής εταιρίας πετρελαίων ΤΖΕΤ ΟΙΛ της Αυστραλίας κ. Χρηστος Μπαμπατζιάς με τη σύζυγό του κ. Ευγενία ,καθοδόν για τη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη,     οπου παρα το εισιτήριο εισόδου των 99 δολλαρίων,γνώρισε μεγάλη επιτυχία. το περ. Σαββατοκύριακο. " Μαρεσει πολυ, δήλωσε η Ευγενία και θα πηγαινα να τον δω όσο κι αν ειχαν το εισιτήριο".
                    Τα πιο γνωστα χαμόγελα στη Μελβούρνη και προπαντός στη νυχτερινή ζωή ..
Με τον πρωην πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης κ. Γιωργο Φουντά (δευτερο απο δεξιά)τον παλαίμαχο δημοσιογράφο του καθημερινού  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΗΡΥΚΑ και του περιοδικού ΕΛΛΗΝΙΣ κ Γιωργο Γαλάνη(δεξιά)  και του γνωστού συνδικαλιστή και πρωην συμβούλου της Ελ, Κοινότητας  κ Χρήστου Τσίρκα σε ταβερνα του Ωκλυ.
Με το χαμόγελο στα χείλη όλα τα παιδια που εργάζονται σε εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία του Ώκλυ
 Η RENΕ,απο τη Vanilla, την ημερα παει πανεπιστημιο και το βράδυ εργάζεται .Ειναι απο τηΓαλλία και τηνΙαπωνί.α.Ευγε .
                               
Ο Έλληνας πρέσβυς στη Νέα Ζηλανδία κ Δημήτρης Άννινος ,γνωστός και για τη μακρόχρονη θητεία του του ως Γενικός Προξενος Μελβούρνης βρέθηκε για λίγες ημέρες στη Μελβούρνη για να δει το γιό του Πάνο(κεντρο) που εργάζεται εδω. Στη φωτό με τον Γ.Αβτζόγλου κα ι Δ.Παπαγεωργίου σε ταβέρνα του Οκλυ.

H  τραγουδίστρια Μαίρη Μαρούλη που αυτο τον καιρό θριαμβεύει στην ΚΙΝΗΣΗ, με το φίλο της Πάνο Άννινο σε ταβέρνα του Ωκλυ,φωτογραφίζονται για την εφημερίδα μας..

Ακρίβοςκαι  Γαγάτσιας ,απο το Μακρυχώρη Καρδίτσας ,στο χορό του Συλλόγου τους
Οι κκ Άννινος και Αβτζόγλου σε κοινωνική εκδήλωση της Μελβούρνης..

1 comment:

  1. Καλά θα ήταν τα εισιτήρια για το Χατζηγιάννη να ήταν 99 δολλάρια,αλλα την Κυριακή βράδυ ,ειχαν 200 και έπρεπε να αγοράσουμε και το ουίσκυ...
    Ε.Ο.

    ReplyDelete

wibiya widget